tisdag 4 juni 2013

Segaste dagen!

Hej hopp!

Från all lycka jag kände igår, till tråkigaste dagen! Känns som att jag slösat bort en hel solig ledig dag! :-( jag e så trött! 

Jag har visserligen fått en del gjort. Började dagen med frukost. Sen slängde jag på mej träningskläderna och tog mej ut och tog en 5 km's pw. Sen har jag plockat ut allt ifrån sovrummet förutom sängen och tvn som sitter på väggen. Jag tog hyllorna jag hade på väggen i sovrummet och satte upp dem i köket! Eftersom vi inte ska sätta upp på väggarna efter att vi renoverat klart i sovrummet, så fick de åka upp i köket. Blev bra! 

Jag har oxå varit och skickat paket och varit på bibblan och skrivit ut polisanmälan på mobilen. Ska in till stan i morgon och lämna in den. Så går processen lite snabbare. 

Jag har lagat lite mat och stekt ett gäng kesoplättar eftersom jag hade en oöppnad kesoburk som gick ut i går. Och tagit ett skönt bad!

Okej. Jag har iaf fått lite gjort. Nu väntar jag på att min prins ska komma hem. Han har varit och klippt sej efter jobbet och sen skulle han iväg och köpa en dator! En Mac! Om den va bra! :-) trodde jag aldrig att han skulle köpa sej! Men jag har fått över folk till Apple-sidan förut! I did it again! 

Jag har bäddat framför tvn. Så här ska jag ligga hela kvällen! Om jag orkar.. Jag har smsat F : "jordgubbar!!" Så om jag har tur så köper han med det, om han fattar att jag mena att jag ville ha de. Killar förstår ju inte oss alltid. ;-) 


Inga kommentarer: