måndag 10 juni 2013

Veckan börjar med 3 heldagar på jobbet!

Hej hopp! Nu har ny vecka startat! Veckans-tränings-inlägg behöver ni inte vänta på. Det blev inte så mycket träning förra veckan. Jag har fullt upp med annat kan man lätt säga! Dålig sömn med! Den veckan blir nog inte heller så het på träningsfronten! Jag jobbar 7-22 idag, 7-22 i morgon, 7-18 på onsdag. Och sen drar jag till Värmland med 8 tåget på torsdag. Och stannar där uppe tills på söndag. Jag har iaf varit duktigt på att jobba på färgen! 

Igår låg vi ute i gräset där hemma och solade i 2 timmar. Låg och pratade och kastade boll med Texas. F e fast besluten om att vi ska åka till Thailand i vinter igen. Vart han nu ska få de pengar ifrån? Vi har ju en del saker att lägga pengarna på redan. Som att spara till en ny lägenhet/möbler/festivaler. 
När vi vart för rastlösa för att ligga där ute så gick vi in och fixade med lunchen. Vi grillade hamburgare igen! Andra dagen! Men det är ju så gott ju! Vi tog en sväng hem till familjen Dahlin/Frändberg oxå. Gosade lite med Mathilda och hämtade ni kamera som va där. Sen spenderade vi kvällen i sängen med film. Jag gjorde pedikyr på mej och sen bad Fredrik om det oxå. Så nu har han nog de finaste pojkfötterna i stan! ;-)

Idag har det varit väldigt lugnt på jobbet. En promenad och massa tid ute i solen. Sitter just nu och steker. Det är tur att man har en klänning här som man kan kliva i. Jag hade med mej en bikinini idag oxå. Som jag tänkte lämna här. De bor ju på en ö, så det blir en del svängar ner till havet. Så nu hoppas man på solsken de 2 resterande dagarna jag jobbar. Sen kan solen följa med mej och Texas upp till Värmland! På fredag kommer F oxå efter! Skönt att komma upp, sen är det väldigt skönt att komma hem tillbaka till mitt älskade Göteborg! :-*




Inga kommentarer: