onsdag 26 juni 2013

Och goaste tisdagen!

Hallå!

Lika härlig dag igår som i måndags! Började den vid samma tid, 7.45. Upp och hoppa! På med träningskläderna och ut med vovven! 3 km igen! Va förbi Hsb och bokade gästlägenheten första helgen i augusti då familjen kommer på besök. Jag va och pantade alla flaskor och burkar vi hade hemma oxå! Hem och äta frukost och chilla lite. 11.30 väntade det ett träningspass vid domkyrkan med Emil, så vid 11 drog jag in. Vi körde bröst/triceps + mage med hjälp av Tabata och plankan! Jepp! Idag har jag träningsvärk i både bröst, mage, rumpa och lår! Härligt! Efter gymmet va jag förbi biografen och hämtade ut biobiljetter. Dumma mig 2 går äntligen på bio ju! Så på söndag tänkte vi se den. Och sist men inte minst, jag va förbi tre. Detta borde få ett eget inlägg men jag orkar verkligen inte skriva om de mer! Jag fick iaf ingen ny iPhone igår som de lovat, den hade inte kommit! Jag va så arg när jag gick därifrån så jag började nästan att gråta! Den 1 juni gjorde jag förlustanmälan, och 5 juni fick de in polisanmälan. Då hade de allt de behövde för att göra en utredning. Den 17 juni va anmälan godkänd och jag kunde hämta ut en mobil. Jag åkte in samma dag, och självklart fanns inte den telefonen inne. Igår den 25 juni lovade de att den skulle finnas på plats. (De tar emot varor tisdagar och fredagar, men eftersom förra fredagen va midsommar så fick jag vänta till tisdagen efter, dvs igår.) Ingen iPhone till mej fanns. Så jag får snällt vänta tills på fredag, OM den ens kommer att vara inne då! :-( Jag måste verkligen ha en mobil till festivalen som fungerar! Den jag har nu (min första iPhone 3S) dör efter en timmas användning och är fruktansvärt seg! Jag tröstshoppade lite innan jag åkte hem. En hoodie i korall på stadium! De hade en jävla rea! 150 kr gick den på! En så lite längre som går ner över rumpan. Kan va skönt att krypa in i på kvällarna på festivalen! Och så köpte jag ett vanligt svart tight träningslinne! Som jag letat efter ett sånt! Utan tryck och utan någon konstig mudd längst ner som gör att linnet inte sitter tight vid midjan. 

När jag kom hem så slängde jag ihop lite matmuffins som jag hittat ett recept på! Smeten/degen är gjord på kokosmjöl, pofiber, fiberhusk, ägg, ryskyoghurt, bakpulver, riven ost, smör eller kokosfett och sen kryddor. I fyllningen, som man trycker ner i mitten hade jag baconbitar som jag stekte lite innan, fetaost och några skedar rödpesto (chili/paprika) Blev väldigt gott! F älskade dem och tog med sej 3 till jobbet idag! :-) så de får jag nog göra fler av och frysa in! Perfekt som mellanmål eller frukost/kvällsmat! 

Igårkväll myste vi ner oss i soffan med lite godis faktiskt! Det godiset jag saknar mest när jag äter lowcarb är Ferraribilar och center! Så det köpte jag nåra. + ett paket lättglass som jag och F delade på. (De har inte lchfglassen på Hemköp hos mej, och lättglassen är närmast den i kolhydratsinnehåll.) Sen kollade vi på breaking bad! Säsong 1, avsnitt 1! F har sett alla avsnitt som finns, dvs fram tills mitten av säsong 5! Men jag har inte sett ett enda! Men nu va det dax! Så jag tänkte göra om hela säsong 1 (som jag har hemma) till mp4 och lägga över dem på iPaden så jag kan kolla när vi drar ner till Småland på måndag! 

Nu ska det jobbas i 2 dagar (7-22) och tur e väl de med min träningsvärk! = VILA! I morgonkväll kliver jag på 3 veckors semester! Åter på jobbet onsdag vecka 29! Så gött va! Underbart! Att äntligen få betald ledighet! (Innan fick vi en klumpsumma i juni och de rök ju alltid till annat! Resor, för de mesta!) Japp, jag ska njuta! 

Ha de grymt! Jag återkommer när jag har jobbat klart de här 2 dagarna! Brukar inte finnas något att blogga om när jag jobbar! 

Puss på er! 




Inga kommentarer: