onsdag 12 juni 2013

Träningssuget är så välkommet!

Hej hopp! 

Här sitter jag i soffa än hemma ensam. Mina 2 prinsar ligger under samma täcke och sover! Så mysigt!

Jag själv har tusen saker att göra. Och kan inte riktigt koppla av. Packa och så.

Slutade 18 dag. Och när jag satt på bussen hem så fick jag sånt otroligt träningssug! Den känslan va det väldig länge sen jag kände! Så när jag kom hem så slängde jag på mej träningskläderna och blandade en craze/bcaa och drog iväg. F hade en vän här. En till dj. Så de satt och pillade med musiken. Gymsuget tog ut sin rätt! Herre jävlar vilket grymt pass! Jag ville bara inte gå hem. Men 21 stängde de. Och då hade jag hunnit köra rygg, mage och lite axlar! Så gött! Hämtade ut paket påvägen på 2 olika ställen. Ett tårtfat och min epilator! Det gick snabbt!

Nu har jag ätit och epilerat vänsterbenet! Jag orkade inte köra höger oxå, så jag tar med mej epilatorn till Värmland. Sågar jag köra den där! Det gick bra, men den funkar nog ännu bättre när jag fått in tekniken! Jag har oxå packat min väska. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mej. Så jag la ner lite allt möjligt. Blir ju 3 heldagar där. 

Håller på att göra om lite film som jag kan lägga in i min iPad som jag tänkte ta med mej. Får gå upp tidigt i morgon så jag hinner med allt. Hann tyvärr inte med hemmet som jag tänkte göra. Sätta upp lite grejer tillbaka på väggarna efter renoveringen. Men det är inte varje dag kroppen och hjärnan hellre vill gå till gymmet! Så det är bäst att ta alla tillfällen! Nu blir det inget mer gym i veckan. Men nästa vecka ska jag köra igång igen! 

Nej nu ska jag packa ihop mej här och krypa ner mellan mina små korvar därinne i det fräscha sovrummet! Jag vill så ha en ny säng oxå! Men vi hade tänkt att köpa 180 nästa säng, och om vi trycker in en 180 säng där inne så får inte sängborden plats och det tror jag anses negativt inför visningen. Bättre folk kan tänka: åh här får en dubbelsäng plats+ sängbord! Härligt! (Jag har en 160 nu.) Så bättre att köpa ny säng till nästa hem istället!

Nej sängen va det nu! Tåget går 8 till morgonen. Så jag får gå upp senast 6, med Fredrik när han ska gå upp till jobbet! UFF! Celsius:en är nerpackad! Kaffe funkar inte länge! Eller jo den funkar bra för piggheten! Men den har börjat gett mej magkatarr! :-( så jag får chilla lite med kaffet ett tag framöver!

Natti natti! 


Inga kommentarer: