torsdag 13 juni 2013

På tåget.

Tja!

Jag och lillen sitter nu på tåget påväg upp till Värmland. Vi är uppe om en timma! Det har gått undan. Det är så skönt att det inte än några byten mellan Göteborg och Karlstad. Så lyckades jag få tag på en biljett för 95 kr! Rätt grymt för att ta sej 25 mil! Hem va det dock lite dyrare, men vi åker ju hem på en söndag så det får man räkna med. 

Fått i mej en diet meal och en celsius till frukost. Orkade inte ta med mej mer klart det spöregnade när vi gick upp i morse! Så det va bara att böka med sej paraplyt oxå! Suck! Hund, resväska och paraply! :-/

Min lillasyster möter mej på centralen i Karlstad. Vi ska hem till henne sen. Mamma kommer dit och plockar upp mej/oss. Eftersom mamma ska ha kalas på lördag så ska det förberedas lite med maten hos syster, systers man's pappa jobbar med kött vad jag förstått så det är därför vi fixa med sånt hos min syster. Sen bär det av hem till Sunne. Där resten av familjen bor. Hinner jag så ska jag på fika hos min kusin som tar studenten idag. Jag tror jag har hela 3 kusiner som tar studenten just idag! Galet! Och alla är tjejer! Grattis till er! I kväll blir det väl mer förberedning inför kalaset. Och en doft kväll! Kanske lite spa? ;-) 

Jävla skit mottagning denna vägen mellan Göteborg och Karlstad. Har inget nät mer än halva vägen! Tur att jag har mina listor på spotify offline. Nu är vi i Säffle och än regnar de! Ursch! Håller tummarna för att solen skiner resterade av helgen iaf! Så jag får använder av bikinin och sandalerna jag packat ner!




Inga kommentarer: