tisdag 4 juni 2013

Jag vill göra allt! Helst på samma gång!

Hej hopp! 

Alla mina tankar gör att jag inte kan somna. Jag känner mej väldigt hög på livet just nu. Jag älskar vart jag är i livet. Känns som det kommer en början på något nytt. Jag älskar verkligen mitt liv och skulle inte vilja byta mot något annat liv i hela världen! Jag är så lycklig! Visst finns det saker man vill/kan ändra på. Men det är egentligen inte meningsfulla saker. I morgon kanske jag gör en ändring! Men det kan jag inte skriva om här riktigt än! Då skulle jag riskera att sparka undan fötterna på mej själv. Går det vägen så kommer ni få höra om det, jag lovar! 

Jag har en konstant pirrig känsla i kroppen. Jag är väldigt kär i min pojkvän, men det är inte bara det som skapar puréer. Jag är så kär i livet nu oxå! Vi står mitt emellan att sälja och köpa nytt hem! Och bästa årstiden har vi framför oss! Jag ska ha min allra första sommar-semester ihop med mannen jag älskar! Nästan 3 veckor ska jag vara ledig på rad i sommar! Sparade resten för man vet aldrig när man vill vara ledig sen! Semestern börjar torsdagskväll vecka 26 och håller på till onsdagsmorgon vecka 29! Så j*vla gött! Vecka 27 är planerad, men vecka 28 helt oplanerad. Vi kanske har sålt lägenheten då? 

När sovrummet och lite i köket är klart så ska jag ringa mäklaren. Det är ingen idé att dra ut på det mer sen. Vi får ju bo kvar här några månader efter att vi sålt oxå. Dessutom så ha vi ju ett boende att mellanlanda i. Så det är helt lugnt! 

Jag är redo att börja ett nytt kapitel i mitt liv. Och jag kan säga att jag inte är det minsta rädd. För mer än såhär rätt kommer det aldrig att kännas. Jag har verkligen hittat hem. Min framtid. 



Inga kommentarer: