lördag 1 juni 2013

Nu sitter jag här igen..

Svårt att sova? Jepp. Jag va ändå tvungen att göra en förlustanmälan på min telefon! Tappat den, i havet! Så nu är jag mobillös en stund! :-/ Tur att den va försäkrad!

Vad har vi mer gjort än tappat en mobil i havet? Jo vi har fixat med lägenheten! F har målat väggar och tak idag! Och listerna är till och med på plats! Luktar målarfärg här inne nu. Tur att man kan sova med öppen dörr.. eller inte.. några idioter kör med moped utanför på gångbanan. Man blir knäpp på dem!

Jag gjorde middag till oss också! och bakade en paj!

I morgon är det lite småfix kvar. Vi måste åka och köpa lite grejer. Sen när vi gjort de så tänkte vi ta oss in till stan och andralång-dagen! Solen ska ju skina oxå! Härligt! Träffa lite vänner och umgås! Sen på eftermiddagen/kvällen är vi bjudna på grillkväll hos en kompis till F som jag faktiskt aldrig träffat! Hans kompis och hans tjej, plus ett par till som jag förstod de! Kul!

Nu kurrar min mage oxå! Så jag får väl se om jag har något att stoppa i den! Sen ska jag nog krypa ner bredvid F igen! Vi har tänkt gå upp tidigt i morgon så vi får allt gjort innan dagen runnit iväg!

Natti Natti på er! Och som ni förstår så har jag inga bilder att bjuda på eftersom telen försvann. Men jag ska se om jag kan få ett kort av tre att ha i min gamla mobil sålänge.

Natti natti!

Inga kommentarer: