söndag 9 juni 2013

Berså, spelning och sol!

Men hallå där!

Solen skiner och jag sitter nyvaken i köket med balkongdörren öppen. Har precis målat mina naglar så jag tänkte blogga medans de håller på att torka.

Vilken helg de blev! Efter jobbet i fredags när jag va så sur för att alla va ute och jag låg hemma, så smsade jag F och frågade om de skulle vidare. De skulle de. Så jag gjorde mej i ordning och mötte på F (de andre skulle inte vidare) vid korsvägen. Port du soleil va det tänkt. Men jag avrådde. Garanterat monsterkö när 23 tusen släpps ut i från ullevi. Port du soleil ligger bredvid ullevi. Så närmsta klubben. Dessutom säkert göteborg populäraste inneställe. Så nope. Vi tog vagnen till andra lång och mötte upp lite vänner på ett litet hak där. 2 drinkar fick jag i mej där. Såå jävla goda! daiquiri, en jordgubb och en annans/kokos! Mums! och bara 58 kr styck! När vi tyckte att haket inte räckte till så tog vi med oss Robin och drog till David på berså. Det va berså som jag och F pussades första gången! + att Robin va oxå med den gången. Jag har inte varit på berså sen dess, så det drog en tillbaka lite! mysigt! Vi dansade (??) och drack drinkar. 3 redbull och vodka och en cider? Jag va på topp! Bästa berusningen fick jag också! perfekt! Musiken va helt okej faktiskt! folket va mindre okej. Direkt F gick iväg för att kissa/handla i baren/röka så va det någon på mej. Mycke yngre folk där oxå, säkert mycke studenter. Vid 04.30 stängde de igen. Så vi tog vagnen till backa plan, sen gick vi faktiskt de där 4 km hem. Det va skönt. Sommarnatt! halva vägen i klackar, halva vägen barfota! Vi pratade om hur bra vi verkligen hade det med varandra och att man nästan få nypa sej i armen för att man tror ibland att det inte är sant. Att man ska vakna upp. Man känner att kan man verkligen känna sej så lycklig som vi gör?
Klockan 6 va vi hemma och i säng. Somnade.

Jag vaknade 11. Min kusin som bor i england ringde. Hon va i på landvetter, och skulle in till stan för att ta tåget till värmland. Hem och hälsa på. Hon ville veta om något bra ställa att äta på. Ska träffa henne nästa vecka innan hon drar hem tillbaka till england. Sen kunde jag så klart inte somna om. Så jag gick ut och städade min klädkammare som har blivit kaos nu när vi renoverar. Sen diskade jag och plockade rätt på grejer. Godaste frukosten fick jag i mej! matkoma! Sen somnade jag igen! Vi sov till 16! Haha! Då va det dax att gå upp! Till affären och handla lite käk, grillade hamburgare och gjorde oss i ordning. F hade spelning som började 20.30. Så vi drog dit. Dj.n som skulle spela efter F fick förhinder så F fick spela i 3 timmar! Jag satt på en filt i gräset med texas och lyssnade. Tjötade med folk och värmde mej vid en brasa. Härlig stämning. När F spelat klart så åkte vi hem. F körde Techno, medans det gick igång fullon efter honom. Inte riktigt någon favorit varken hos mej eller F.
Såklart kunde vi inte somna igår när vi kom hem. Så jag tror jag stängde mina ögon vid 3 tiden.

Idag e det massor på agendan! Fixa lite här hemma, köpa presenter, måste få lite sol på mej ute i gräset eller vid havet? och så vill jag som sagt träffa Evelina, Daniel och Mathilda! Så jag får väl se till att få ihop pusslet här! De kanske vill med till havet?

Ja där har ni min helg iaf! Bilder kommer sen när jag fått till dem! Fortfarande inte fått någon ny iPhone, väntar på att mina handläggning ska bli klar på försäkringen. Så bilderna är fotade med min iPhone 3S. Och den är ju inte den bästa kameran på den mobilen direkt!

Ha en grym dag! Puss å kram!

Inga kommentarer: