lördag 30 augusti 2008

Dörrvakter/Låtsaspoliser.

I går när vi kom till berså, fick Joakim en fråga av dörrvakten,

-Vart känner jag dej ifrån, sa dörrvakten ( Jocke va där hela förra sommaren, så man antog att det va därifrån.

-Det va ingen insident med någon av dörrvakterna? , sa dörrvakten..

Jocke blev tyst och visste inte va han skulle svara..

-Ja i såfall är jag lik någon, för jag har varit lugn, typ.

Så gick vi in..

Borde de inte skriva upp namn på personer som missköter sej, så bara för att man råkar va lik någon så får man skulden och kanske inte ens blir insläppt?

När vi kommer ut ifrån Berså och ska ta en taxi hem. Då ser jag en kille prata i mobiltelefon. Och att den dörrvakt tar satts och sparkar killen på benet, för en kort stund trodde jag detta va på skämt, men jag upplevde att sparken va hårdare än på skoj. Sen vände sej killen med mobilen om och dörrvakten tog upp garden (händerna vid ansiktet. Startposition i boxningen) Och hoppade runt som någon fjolla och skulle slåss med killen med mobilen. Mobilkillen upplevde jag va lugn, men hörde sen att de skrek på honom att han inte skulle ta dit mer folk och att han skulle gå därifrån. Då stod det 2 dörrvakter.. en kille till som jobbade på berså + en civilkille. så 4 mot en. Detta e helt fel, så jag skrek till dem och frågade om de inte va i tjänst? Men de sket väl i va vi sa. Vi gick lite senare därifrån för att slippa hamna i något.

Fick en bild oxå. Hade önskat att få denna sparken på film, men den kom så plötsligt.

Borde dörrvakter få använda våld ens? Om de inte använder det i självförsvar, det får man ju. Men att sparka någon bakifrån? Feghet enligt mej.

Misslyckade Poliser med kriminellbakgrund?

1 kommentar:

Anonym sa...

Du gör en rättvis bild utav vakterna på Berså ialf. Det du söger att dem har en kriminell bakgrund stämmer bra överns med dem vakterna. Jag och mina vänner har hamnat i ett par incidenter där, och det är alltid vakterna som har gjort en missupfattning. De gäller övervåld, så en blodi kille utanför en gång.