torsdag 21 augusti 2008

Fotbollsonsdag.

Yes, igår va de fotbollsdax. Åkte hem till Henke vid 18 tiden. Vi drog på en film och satt och tjötade om va vi hade haft för oss i sommar. Efter ett tag blev vi hungriga så vi drog och köpte indisk mat. Fanns en maträtt som jag kunde käka (me tanke på mjölken). Vi tog med oss maten hem och åt. Va faktiskt gott :) Kyckling och ris, som jag annars lever på.

Indisk Take away mat e gott ju :)

Vid 20.30 Mötte vi upp Anders och Anna. Matchen började 21.00, men de bor brevid ullevi så de va nära och så. Matchen va bra, har inte så mycket att jämföra med dock, Jag kollar aldrig på fotboll, iaf inte Live. Sverige förlorade, men de gjorde inte så mycke. De kämpade iaf. :)

Matchen e i full gång.

Anders och Anna (henke ville inte va med i bloggen ).

När matchen va slut skulle de andra hem, för de har ju ett jobb att sköta dagen efter. Men jag drog vidare. Söt satt på victoria med några av hans klasskompisar så jag drog dit. De drack öl, men jag höll mej nykter. Söt frågade om jag ville hänga med hem och plugga, (som han säger). Så jag hängde på. Så där slutade kvällen.

Hade jätte trevligt! Tycker de e så kul att göra annolunda saker mot va jag brukar göra. Önskar bara att fler av mina vänner va sånna. Jag är så trött på att höra "nej jag har inga pengar" "nej jag orkar inte, måste göra det och det och det".. Suck.. varför kan inte alla va lika spontana som jag? :D Livet skulle bli så mycke roligare för mej då :P

Så om denna dagen, Torsdagen. Vaknade som sagt borta.. Vi tog oss in till stan, han skulle plugga och jag skulle på 2 läkarbesök faktiskt, Ett va bokat och de andra va drop in. Drop in va att jag skulle ta en vaccinations spruta. Sista twinrix. Så nu e jag skyddad mot hepatit i 25-30 år. Tyckte de va lika bra att ta alla 3 när jag ändå va igång lixom. Denna gången gjorde de ont, en surkärring som gav mej den. Hon sa: Nu sticker det till lite.. Yeah right, hon högg in sprutan! Hon borde sagt: Nu hugger det till mycke! Så nu e jag öm och känns som om jag har träningsvärk i högerarmen. Men de e vanligt att känna så. Shoppade en hårinpacking oxå. En jag inte kan leva utan om jag ska till bulgarien.

Aj aj!

Väl hemma käkade jag mitt första mål, klockan va då 15.00. Sen gick jag på den dagliga promenaden med Jenny. Fick nog ett litet blodtrycksfall inne på ica, Kallsvettig, Yr och började må illa. Fick sätta mej ner, Fick svårt att fokusera blicken. Jag fick inte alls med mej de jag skulle hem, men lite annat iaf. ;)

Chris kom med mina Inlines och mina datahögtalare, så Jenny och jag kan spela musik ifrån iPoden när vi e i sunny. Fest på hotellrummet måste man ju ha!

Och nu sitter jag här, på jobbet.

I morgon ska jag hem och sova. Sen kommer de folk i från sunne förhoppningsvis. Som ska me på liseberg. Kan bli svårt, men jag måste sova tidigt den natten, jobbar dag på lördag för ovanlighetens skull. Men man får väl ställa upp ibland. Kommer bli såå jobbigt att orka kliva upp bara. In i duschen, så brukar de gå över.

Nu ska jag lägga min energi på min godispåse!

Sov gott! Kiss

Inga kommentarer: