tisdag 26 augusti 2008

Fixarveckan.

Tjoo.. Måndag, och jag håller på att tvätta. Lär behöva tvätta en gång till innan jag drar till Bulgarien, jag e så duktig på att packa lite för tidigt. Så jag går och plockar saker ur väskan hela tiden. :P

Idag ska jag oxå slinga min utväxt. Tänkte ta tag i det snart. Kom på att jag lika gärna kan göra det själv. Hos min frisör tar de 800 spänn enbart för att slinga utväxten som e typ 2 cm!! Skit dyrt! Men de tar väl lika lång tid som att slinga hela håret eftersom de måste ändå gå igenom hela håret. Så på nått vis förstår man ju. Men då gör jag de hellre själv med slingmedel ifrån ica för 79 kr. Lägga i en silvertoning innan jag dra oxå. Så e jag färdig för fest sen .. :P ja.. solen oxå då. Haha!

I morgon har vi planerat en dag på stan. Måste hämta ut min digitalkamera som jag inte orkat göra än. Sen in till stan för Frank ska köpa saker till resan. Solkräm måste jag köpa oxå. Sen så ska vi faktiskt besöka solariet. Måste bättra på färgen liite innan. Onsdag i morgon ju.. Undra va som händer kvällstid? Kanske kan hitta på något kuligt iaf. Bio kanske? yeah yeah.. de märks. Kanske deckar i sängen efter en natt på jobbet och sen en dag på stan! Jag e ju så envis att jag inte ska sova när jag jobbat en natt. blir så snurrig och hela dagen blir förstörd då ju.

Nu ska jag fortsätta med att rensa ut mina sommarkläder ut klädkammaren. Göra plats till mina nya shoppingfynd som kommer komma allt eftersom.

Ha en bra dag!

Puss på Sötis, Kram till er :)

Inga kommentarer: