tisdag 26 augusti 2008

Hemma

I kväll kom jag hem! har verkligen inte haft tid att blogga! Åkte ju till sunne i lördags med Patric. Vi kom iväg strax innan 21.00. Tar ju ett tag att åka upp till sunne. Va framme strax innan 12 slaget. Kräftskivan kunde vi ju glömma! Alla hade dragit, så vi åkte till köpis där alla satt. Kallt som fan va de i sunne! Jag och Patric körde hem lite folk och sen åkte vi hem till honom. Kom i säng vid 3 tiden. Skulle kolla på film men va så trötta så vi somnade med en gång.

Söndagen. Kom ur sängen vid 15 tiden! Kollade på film :) Sen körde han mej till sanna och jag hade köpt med mat till mej och henne. Hängde hemma med sanna i några timmar. Kollade på film. Senare kom Patric och hämtade mej igen. Han skulle åka till Norge vid 04 tiden för att ta flyget till Cypern. Så avis! Jag ville oxå med! Vi åkte hem till ett par kompisar som oxå skulle me till cypern och de drack öl.. eller Patric gjorde det ensam rättare sagt ;) Vi la oss någon timme oxå. Sen vid 04 körde de hem mej och drog iväg. Trååkigt!

Idag har jag varit i karlstad med mami och mina 2 systrar. Shoppat jeans faktiskt, jag som hatar att pröva jeans. Men de gick bra denna gången :) väldigt bra. Vid 19 tiden va det hemfärd till göteborg. Och nu e jag hemma! I min egna säng! Så gött! I love my bed!

Syster Sofia :)

Nu ska jag försöka sova lite. Trött faktiskt, sen ska jag upp och tvätta 08.00.

Sov sött, de ska jag iaf :)

Inga kommentarer: