söndag 10 augusti 2008

Festival, Akutmottagning och Fylla.

Jo helgen har varit händelserik. Hunnit med både lyssna på musik, varit på akuten och supit mej vilse. Fredagen började med att Jag och Chris tog oss till Slottskogen. Lyssnade lite på band, men inge höjdarband direkt.
Mitt klädval kanske inte va i smartaste lag. Svarta jeans, tunika och stövlar! Jag fick trippa runt på tå för att inte försvinna ner i leran med mina klackar.

Lördagen började med att jag blev väckt av mobilen, som alltid! Jenny ringer, hon ligger på akuten! Så jag tar mej dit få fort jag kan. Chris kör och Jocce följer med. Hon hade fått åkt in efter att hon blivit dålig på jobbet, så ambulansen hämtade henne. Vi kom dit vid 10 tiden. Åkte sen en sväng ner till haga jag, chris och jocce köpte en gris till Jenny för att hon ligger på sjukhus :P vid 12 tiden ringer hon och säger att hon blivit utskriven. Fick veta att det inte va så farligt. Men det är ju bra. :)

Åkte sen hem och käkade lite mat. Sen drog jag och chris på festivalen igen. Denna gången va det bra band som spelade. NERD va bäst, lil kim va en besviknelse! När vi käkat och lyssnat på alla band som vi ville höra åkte vi hem. Bytte om, hämtade alkoholen och tog med Jocce hem till chris. Festade lite, shotade och hade trevligt. In till krogen, Peacock va planerad. Vi kom dit oxå. Men jocce och chris försvann men jag träffade på killar jag kände igen. Full vid 4 tiden går jag till nivå ensam. Blir insläppt trotts min konstiga gång.. hehe.. Ramlar i trappen säkert två tre gånger.. kanske fyra.. Upptäckte blåmärken på mitt knä när jag vaknade i morse.. eller kanske i förmiddags. Vid halv 5 kände jag att nu ska jag nog ta en taxi hem, innan en taxi hinner ta någon annan hem.. Full som F-A-N. Men jag skötte mej. Desperata försök att få tag på Jocce och Chris, la jag till slut ner det hela. Konstaterade att det va helt omöjligt att få dem att svara i telefonen. Så jag hoppade in i taxin. Några fyllesamtal senare och 250 spänn fattigare, va jag hemma. Upptäckte oxå att Jocce och Chris hade tagit sej hem utan mej, för de låg här och sov när jag kom hem! Gissa om jag va arg! Somnade vid 5 tiden och sen vaknade jag upp 11.. med världens huvudvärk! Käkade frukost och sov igen sen till 17 tiden.

Återträff med Moonki!

Jag med en full Jocce (va nog inte så nykter själv :s )

Nu ska jag hoppa i badet, och sen blir de film hela natten.. tills jag somnar. Lite soyaglass oxå får de bli!

Puss på er.

Inga kommentarer: