måndag 4 augusti 2008

Sköna Söndag!

Icka-Picka åkte hem vid 11.30 idag. Gissa om de va tomt när hon gått! Jenny jobbade och Jocce sov borta. Så helt ensam blev jag. Vid 14 tiden kom Chris, och Jenny dök upp strax efter. Chris hade med sej min post (jag som varit för lat för att adressändra). Gissa vad som låg i posten!? Jo mitt andra vipkort! hehe.. visste inte om att jag skulle få detta heller.. Det va ifrån Piccaboo.se, för tisdagklubben på sommarna på trädgårn :P Sen för housetåget.. har aldrig hört nått om något housetåg, men jag som älskar sån musik måste ju ta reda på när det är! Dit måste vi ju! House är såån skön musik!

VIP-kortet :P

När jag gått igenom posten tog vi oss, jag och Chris till ett varuhus som sålde antennkablar. Så jag kan se på tv i mitt sovrum. De kan jag nu. Efter de tog vi oss till Linné och käkade mat på Rumpanbar. Förrätt och varmrätt, 2 för 1 på söndagar ju.. Bara att käka på :D


Förrätt: Skagentoast med räkor och kräftor.




Och varmrätten: Pasta med oxfilé och svamp med het tomatsås.

Efter maten körde Chris hem mej. Fixade lite me papper och så, har lite rörig i lådorna efter flytten. Men nu är de ordning på dem igen. Både Jocce och Jenny va hemma när jag kom hem. Jocce sov på soffan och Jenny sov i sin soffa på sitt rum. Trötta tydligen. Fick med mej Jenny ut på en promenad på en timma. De har såna promenadvägar här, helt perfekt! Ska börja röra på mej nu. Foten kändes bra i conversen så de va skönt.

Vattnet Jag och Jenny gick runt.

Efter promenaden kom Chris tillbax. Vi kollade på film, Han drog för en timma sen typ. Känns bara när vi kan umgås som vänner. Annars hade jag nog saknat honom en del.

Nu ska jag öppna balkongdörren till mitt rum. Är svinvarmt här inne nu! Och en het dator i knät + 2 duntäcken på mej :S

Sov sött, de ska jag göra nu. Puss



Inga kommentarer: