tisdag 24 februari 2009

400

Japp men 400:ade inlägg.

Idag suger allt. Konstigt när allt borde kännas super. Men i magen känns det inte okej. Jag har skitsvårt att sova, och på dagen känns alla jag gör meningslöst. Kommer kanske såna stunder i ens liv.

Nu har jag oxå skaffat mej ansvar. En egen lägenhet, och en valp. Kommer bli lite skillnad från att ha varit inneboende. Nu kommer jag bo själv. Joakim vill ju bo hos mej. Men jag e livrädd att vi ska gå in i nått tråkigt och drygt förhållande som det inte händer nått i. Jag vill ju spara magpirret ju. Just nu finns de inget pirr.. Säkert för att de händer så mycke..

Massa tankar i mitt huvud nu. Nu kanske jag öppnade mej för mycke. Men de skiter jag i. Min blogg e min blogg. Läs eller inte läs den. Klart jag älskar min pojkvän. Men just nu känns de mesta grått, allti mitt liv. Va till hans jobb med mat nyss. Fick kramar och massa pussar. Då kändes allt bättre. Pirret kom tillbax för en stund. Jag tror jag inte tillåtet mej själv att känna fullt ut för att jag e så rädd att bli sårad. Då e allt mycke lättare att hålla allt på avstånd. Att inte låta allt komma för nära. Det är det som håller på att hända. Och det är därför jag känner som jag gör. Nu är det bara att välja. Låta de komma nära, eller ta avstånd. Risken att bli sårad gör att allt skulle bli så mycke lättare att bara skjuta allt ifrån sej. Men då förlorar jag nått jag inte vill förlora. Jag vill inget annat än låta de komma nära. Men att våga chansa? Finns de inget som kan göra att jag känner mej säker?

Inga kommentarer: