onsdag 18 februari 2009

Mitt i veckan.

God morgon!
Sitter i köket och funderar på va jag ska göra idag. Hade lite planer på att byta gym och gå och sola. Men orkar jag åka ut till stig center? Borde städa hos Hugo oxå.

Jobbar i 2 nätter i rad nu. Sen är jag ledig en hel vecka, typiskt att jag börjar jobbar igen när flytten är. Men mamma kom på en bra idé, eftersom jag e ledig nu i helgen kanske jag kan byta min helg till den helgen. Så jag jobbar denna helgen alltså. Jag ska ringa och fråga sen, för de e en och samma person som kör varannan helg med mej. Får väl rota fram schemat och kolla så det inte krockar med en natt innan eller efter, de kan bli hårt att jobba 3 nätter i rad lixom.

Har varit lite dålig på att fota nu. Men det kommer in bilder på lägenheten snart, bara jag får nyckeln. Då ska jag uppdatera vad som händer med den. :) Massa planering nu bara vilka golv jag ska ha och vilka färger det blir på väggarna. När jag och Emma delade en 3:a i majorna, så hade jag ett lila sovrum. Tänkte måla om de. Men efter ett tag så tyckte jag att de va skitmysigt! Man blir lugn av lila. Så i den nya lägenheten blir det en lila fondvägg i sovrummet. En ljus lilla, med lite grått i. Och svarta golv i hallen och köket. Skiffer eller klinkers. Ska även byta lister till vita i köket och hallen. Det e mycke fräschare.

Nee nu ska jag fixa frulle. Sen får jag nog gå och sola, så jag har de gjort.


Ps. Nu får jag inte träffa Joakim förän på Fredag :( ds.

Pussas..

Inga kommentarer: