fredag 20 februari 2009

Kärlek

Tja.. Sitter på jobbet nu. Seg och trött e jag. Gosig! Vill gosa med babe! Men han ligger hemma hos sej och sover i sin egna säng. Då gångerna han sovit i den sängen sen han träffade mej, e lätträknade. Det är mysigt att ha förmånen att alltid få sova med sin pojkvän. Men jag har faktiskt inga problem med att sova själv nu. Men de kanske e för att jag kan välja nu.

Efter detta passet så e jag ledig enda fram till Onsdagen nästa vecka. Va ska jag göra då? Sitta hemma och vänta på att få nyckeln till lägenheten? Längta efter att få hem valpen? Herregud vilken jobbig vecka de kommer att bli. Jag får nog bosätta mej på gymmet. Så jag gör nått vettigt. Men i helgen ska vi hitta på nått, frågan e bara vad?

  • Skridskor - Det har jag tjatat om i någon vecka. Nu ska jag fan ta med honom dit.
  • Använda Projektorn - en sista gång innan den byter lägenhet, film och godis i massor!
  • Museum - e faktiskt gratis, de som ligger brevid universeum :P
  • Pulka!!! - Det måste man ju åka nu när snön får stanna på marken!
  • Fira våran 2 månadersdag - Blev påmind att den e på lördag. <3

Kommer inte på nått mer. Jag har så grymt dålig fantasi, och jävligt kasst med pengar. Det va ju nån som va så smart och slängde över lite för mycke pengar på sparkontot som e låst.. :S Men på onsdag får jag lön igen. Då kanske det e dax att klura ut va Babe ska få i födelsedagspresent? Tips nån?

Inga kommentarer: