tisdag 17 februari 2009

Godkänd!

Min mäklare ringde nyss, Jag hade blivit godkänd! wiiiii!!! Så nu e jag inflyttningsklar! Vi satte 27/2 som datum för inflyttning. :) Så nu e det bara att börja packa! Tänkte packa allt som inte e nödvändigt att ha framme, redan nu i veckan. Och flytta ner de till förådet, så e det lättare att packa in de i bilen sen. Det går framförallt fortare. Känns så skönt att äntligen fått ett bestämt datum. Synd bara att jag jobbar hela den helgen. Men vi ska ändå måla om och byta golv i köket och hallen. Samt bygga en vägg inne i vardagsrummet. Så det är en del att pyssla med. Så jag får väl va och greja i lägenheten på dagen innan jobbet. Massa pill innan.

Nu sitter jag nyduschad och väntar på Joakim. Han e på G hit, vi ska åka till mölndal. Varför han åker hit innan e bara för att alla hans kläder e här. De har flyttat hit. ;) Men snart åker de ut, för jag ska flytta! :D Wiiii!!

Va så duktig förut och rensade förådet. Jävlar va mycke skräp jag fick slänga, 4 säckar och massa kartonger. Så nu går det att gå därinne och hitta sakerna oxå. Ska plocka bland mina lådor innan de åker in e de nya hemmet. Säkert massa skräp som ska slängas där oxå. Onödigt att släpa skräpet till ett nytt ställe.

Äntligen får Jenny sej ett eget hem. <3

Inga kommentarer: