måndag 23 februari 2009

Prinsen och hans bror. <3

Igår fick jag bilder på valpen igen. Nu har de öppnat ögonen, och man kan verkligen se skillnad på dem! Ena valpen e lite rundare i ansiktet, och den andra valpen e avlång i ansiktet. Jag tror jag redan fastnat för en av dem. Men man vet ju inte va man känner när man får träffa dem. 3 veckor kvar tills jag får träffa dem.


Kanske borde blogga om helgen. Har ju inte gjort de.

Fredag: Började dagen med att kolla in golv och tapeter på n affär här i närheten. Hittade en tapet som ja ska ha. Har bild på sen på min datorn. Sitter med joakims nu, min har pajat. IGEN! nått fel på skärmen. Så jag ska åka och lämna in den idag. Hoppas på att få en ny dator denna gången! Sen när Joakim kom hem ifrån jobbet, drog han och jag ut till media markt i bäckebol. Han köpte en mobil och tappade sin plånbok!? Där mötte Pontus och Silla upp oss. Vi drog sen och käkade pizza, och sen hem till mej. Vi drog igång projektorn och kollade på en film. Sen va alla så trötta så de drog hem och vi gick och la oss.

Lördag: Va jag helt död! Blev väckt 8.20, och sen kunde vi inte somna om. Så vi klev upp, tog med täcket och gick och la oss i soffan och kollade på en film på projetorn. Jag somnade på joakim. :) Men de spelade ingen roll, va lika trött ändå. Pontus kom förbi efter att han kört Silla till jobbet. Vi drog ut och skulle kolla efter Joakims plånbok. Han fick inga svar. Vi kollade lite i affärer. Jag kollade in golv igen. Sen hem och slappa. Joakim och Pontus somnade i soffan. :P När Pontus drog, så degade vi ännu mer. När snön öste ner som mest drog jag och Joakim ner för att köpa godis och chips. Hem och trycka i oss de, och sen somnade vi 22.15?!

Söndag: Vaknade vi rätt tidigt oxå. Frukost och mys. Sol ute, så jag ville dra in till stan. Joakim va sugen på att skatea. Så vi delade på oss. Jag drog med mej Jocce in till stan. Och Joakim drog med sin skateboard till mölnlycke. Jag kollade in varenda inredningsaffär inne i stan, och hittade massa! Kommer bli dyrt att flytta till en egen lägenhet! Sen innan vi drog hem igen va jag inne på en djuraffär och köpte halsband och koppel till valpen! Kunde ju inte hålla mej! Sen hem och käka en macka, för att sen dra mog mölndal. Middag hos svärmor. På bussen och sen tåget. Sen stod hon och väntade på mej utanför stationen i mölndal. Vi drog och hämtade Joakim och han bror. Hem och dega hos hans mamma. Och sen super god mat! Va hemma vid 23 tiden. Jag gjorde varm choklad med vispgrädde. Sen somnade vi sött i sängen.

Idag ska jag iväg med datorn. Sen blir det nog att packa lite mer.

Ha en bra dag!

Puss på babe! <3

Inga kommentarer: