lördag 14 februari 2009

:O

Trött som aldrig förr! Sov inte mycke i natt. Visst va de mysigt att dela soffa med min babe, men det va trångt oxå! Sen när jag ligger på rygg eller mage får jag ont i ryggen. Tillslut bytte vi plats. Då blev de bättre, ett tag. Sov på tåget hem och sov på bussen till jobbet. Har suttit här och tryckt i mej massa godis för att hålla mej vaken. Jag e nong egentligen inte friskskriven. Men ibland måste man göra saker som kroppen inte orkar. Nu sitter jag i en fotölj, och håller på att decka! De får man inte på mitt jobb. Så snart får jag sysselsätta mej. Tänkte kolla lite på tapeter och golv. För lägenheten ska fixas lite innan jag drar in mina saker. Ska bygga en vägg oxå. Så jag får ett sovrum.

I morgon e det bara hem och sova. Sen tebax till jobbet. Och då MÅSTE jag sova. Det finns inge skönare än att krypa ner i sin säng när man e super trött. Och då menar jag när jag suttit 16 timmar på jobbet och bara längtat att timmarna ska gå, så man får åka hem och lägga sej under dunntäcket! Jobbiga e att jag måste sitta i stan och vänta på bussen en stund. Och de e säkert svinkallt vid den tiden. :S Och jag som fryser oavsett va mycke kläder jag har på mej.

Längtar tills alla e klart i lägenheten och alla möbler e på plats. När jag ska sova där första natten. När man orkar lägga sej. Och sen vakna upp och veta att detta e mitt hem. Första frukosten, första middagen man ska bjuda någon på, första gången man badar i badkaret, första gången man borstar sina tänder. Första gången de plingar på dörren.. (och de e säkert tvlicensen). Första gången min post har hittat rätt. Och de jag längtar till mest, När prinsen kommer hem till oss. Och vi ska försöka sova när man har världens sötaste valp i sängen. Kommer ju vakna femtioelva gånger innan jag vant mej vid att ha en valp. Fast man kanske inte ska vänja den att va i sängen? Ja de e mycke man ska lära sej innan han kommer. Därför e det bra att jag har 2 månader på mej. Och en hunderfaren pojkvän. Klart vi ska fixa detta. :)

Önskar jag kunde spola fram tiden till om 2 månader. Då har jag flyttat in, hunden har kommit, Joakim har fyllt 20, och jag behöver inte ha vinterkläder på mej mer. Min skinnjacka kommer på igen! Som jag längtar! Jag har nått att se fram emot. Jag har världens bästa liv. :)

<3

Inga kommentarer: