lördag 29 januari 2011

Jag älskar att planera.

När jag ändå inte har något att göra så sitter jag och planerar. Har kollat klänningar och skor för min morbrors bröllop (som inte är förrän i juli!!) Hittade en fin långklänning, men jag kan inte bestämma om  man ska ha klackar eller platta skor? Typ sandaler? Det ju som sagt en stund kvar. Så jag hinner väl köpa 5 klänningar för bröllopet innan dagen är kommen.

Jag sitter även och kollar på hur jag ska ta mej lättast till sälen och hälsa på Joakim. Först från sunne nästa helg och sen i början av mars ifrån göteborg. Och det skulle va svårare än jag trodde. Hittade ett bussbolag "fjällexpress" som går hela vägen från göteborg 15.00 på onsdag, och tillbax till göteborg Måndag 11.00. Skulle ta typ 7 timmar, med ett stopp på 45 minuter. Känns helt okej, då man inte behöver hålla på att byta hit och dit. Dessutom visar de film på bussen. Den resan kostar 455 kr dit och 455 kr hem. Skit bra, so fare.  Men sen såg jag att man inte fick ha hund med på bussen! Eller inga husdjur för den delen! Jävla skit! Texas ska med, så är det bara. Så jag tänkte att man kanske kunde flyga. Det kunde man. Till Mora. Dock kostade biljetten 8500 kr!!?? Vem betalar så mycket? 100 spänn billigare än min resa till Thailand! Det va dessutom byte i stockholm, så resan skulle ändå ta en stund. Till slut fick jag väl kolla det sista valet, SJ. 4st byten och 9 timmar och 22 minuter senare skulle jag va framme. Alla tåg/bussar är matchade så man behöver inte sitta och vänta någonstans påvägen. Men nästan 10 timmar?? Helt sjukt! Men då får jag iaf ha med Texas. De biljetterna skulle gå på 800 kr tur och retur. Hade ju vart skönt om de haft natt tåg. Jag åker upp den 2 mars och kommer nog hem den 7 mars. 1 mars har jag bokat in vaxning och klipp/sling tid. Så jag är snygg när jag ska åka upp. Ska nog fråga svärmor om hon kan sätta upp mej på en tid för att fixa naglarna hos henne oxå. Då hon jobbar på samma salong som jag klipper mej på. 

Jag ska ju upp nästa helg oxå. Men så åker jag ifrån sunne. Lika där, 4 byten med det tar nästan 3 timmar dit, och 3 tillbax till sunne. Men då blir det bara fredag - söndag. Eftersom jag ska tillbax till körskolan och göra klart kursen. Då lämnar jag mina skidor och sånt där, så jag slipper släpa på det ifrån göteborg. Tror jag ska lämna mina skidkläder oxå. Ska ju ha med Texas, och tjejer vill gärna ha med sej massa kläder. :) Ska även få med mej en present till baby som fyller år, 2 dagar efter att jag åker hem. Missar både alla hjärtans dag och hans födelsedag :,( 

Så det får bli SJ. Jag får väl underhålla mej med film. Och inte ha för stor väska med mej. För då blir det jobbigt. 


.

Inga kommentarer: