tisdag 18 januari 2011

Funderingar..

Ligger i sängen och funderar. LCHF, varför får man inte äta frukt? Kan väl inte va så farligt? Jag har ätit hallon på gröten och 1 1/2 apelsin pressad till frukost. Jag har ätit 1-2 bananer och 1-2 apelsiner till mellanmål varje dag. Så jag googlade "ingen frukt LCHF". Där talar de om att det är ingen idé att äta LCHF om man äter frukt då frukten förstör allt. Det slår ut effekten på LCHF dieten då. Jävla skit oxå! Vad ska jag då äta till mellis tänkte jag. Och vad jag förstått nu så ska man inte äta Mellis Man ska endast äta 3 mål om dagen. Men det kommer aldrig gå för mej. Som kliver upp 5 och går och lägger mej 00. Jag får helt enkelt blanda en Proteindrink då, utan banan eller blåbär i. Bara mjölk och pulver. Som tur är så har jag inte ätit frukt idag. Så jag testar denna vecka utan frukt och ser om det ger bättre resultat. Har visserligen vägt mej än då jag ska göra det i morgon (tisdagar). Förra tisdagen vägde jag 54,7 kg. Jag vill väga 52 inte ett gram mer eller mindre Dock kommer jag få muskler så jag kanske får nöja mej med 54 när jag är nöjd med min kropp. Ska mäta mej oxå. Så har jag ett par Jeans som jag hade när jag vägde 52 kg, jag kommer i den nu med, men de är lite för trånga. Det jag strävar efter mest är att min kropp ska bli tajtare och att jag ska bli starkare. Dessutom ger mej träningen något att göra på fritiden. Det gör mej oxå friskare och piggare! Så varför inte, 4 gånger i veckan besöker jag gymmet. Blandat med pass, styrka och kondition. :)


.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ett annat alternativ är att äta nötter till mellanmål. LCHF står ju för Low Carb, High Fat och då måste man ju också se till att ha ett ganska högt fettintag för att få avsedd effekt. Det räcker inte bara med att ta bort kolhydraterna och äta mycket protein om man vill följa LCHF fullt ut.

Bara ett tips!

Jenny M. Bäcklund sa...

Hej! Ja jag kom på det oxå när jag funderat ett tag i natt. Nötter funkar ju! Gott oxå! Jo jag lagar alltid på LCHF vis, med fet grädde och smör och så. Dock behöver inte min pojkvän "gå ner" i vikt då han behöver gå upp i vikt, så han får äta kolhydrater (pasta, ris, potatis) plus LCHF. Blir att köpa en påse nötter att knapra på, på jobbet idag då..