onsdag 26 januari 2011

Tiden är bokad.

Nu är jag hemma. Egentligen skulle jag ha suttit redo för att dra till gymmet nu. Jag hade bokat in mej på body pump. Men när jag kom hem och såg hur mitt hem ser ut så insåg jag att jag stannar hemma och städar istället. Dessutom så har ju Texas varit hemma ensam länge idag, så jag vill vara hemma med honom. :) Jag har ätit dåligt i dag, så jag hade ändå inte orkat köra hårt. Jag har ätit yogurt och ett kokt ägg till frulle, sen 2 knäckebröd till lunch. Mer än så har jag inte hunnit fått i mej. Magen kurrar rejält nu! Så nu ska jag försöka slänga ihop nått. Vi behöver handla. Men Joakim är inte hemma. Han är på chalmers och bygget hoppet som är till skidtävlingen i helgen. Om jag ska dit? självklart! Joakim ska tävla. :)

Körningen gick bra. Jätte bra faktiskt. När jag kom hem idag så hade jag fått post av trafikverket. Körskolan i sunne hade bokat in mej på uppkörning och teoriprov. Så nu är det fixat. Nu ska jag bara klara dem oxå. Men det hoppas jag verkligen att jag ska göra. Då ska jag fan gå och köpa mej en bil! Jag har ju en tillsammans med Joakim. Men jag vill inte ha en sån stor bil som vi har. Så till våren vill jag sälja den och köpa en mindre. Det är trots allt jag som kommer använda bilen till och från jobbet. För att slippa åka buss så länge. Underbart att komma hem (och dit) på 30 minuter istället för 75.

Nej nu ska jag äta nått, sen städa. Plocka i ordning och sortera tvätten som jag ska tvätta 8 till morgonen.. :( Tiiiiidigt! Men det är lika bra.


.

Inga kommentarer: