lördag 15 januari 2011

Lördag 15e Januari - 2011.

God morgon! Eller god middag kanske?

Jag vaknade 11 och sen tog det en stund innan resten vaknade. Jag passade på att gå ut med vovvisen undertiden de sov. Nu jag har jag ätit frukost. De andra är iväg och hämtar Patric's plånbok som blev glömd i en bil igår. Och så skulle de fixa mat (frukost vid lunchtid) Jag har redan ätit. Jag är inte så kräsen så det blev färskpressad apelsinjuice (egenpressad) ett kokt ägg plus 2 knäckebröd med ost och paprika. Kanske inte står mej så länge, men det är ju typ snart dax att äta dagens mål nummer 2. Vad det nu blir.

I går vart det lugnt. Vi kollade på film. Men vid 2 tiden hoppade jag i säng. Joakim kom strax efter. Idag vet jag inte vad som händer. Det är perfekt ute väder, men det är ju typ ingen idé att dra iväg på nått då det snart är mörkt ute. Om de tänkt gå ut i kväll så blir jag nog kvar hemma. Jag har varken råd eller lust med fest. Och inget sug efter att få klä upp mej. Om inte gänget ringer, då e jag på. De kul att festa med!

Tänkte passa på att städa i ordning lite här medans killarna är borta. Texas har nu tagit över Patric's plats i soffan. Ska nog kunna busa upp honom, sätter på lite musik och kör igång med lite städning/bus.

Hörs sen!



Iklädd i min lila mjukisdress!

.

Inga kommentarer: