tisdag 27 maj 2014

BVC besök 10 veckor 4 dagar.

Idag är Lowe 10 veckor och 4 dagar. Har vi verkligen bara haft honom så kort tid? Galet! Och som han har utvecklats! Idag va det dags för BVC igen. Vikt och längd och sen skulle jag svara på lite frågor om hur jag själv mår och upplever allt med att ha fått barn och så. Vi började med längd och vikt.

♡ Vikt: 5930 gr (+ 380 gr)
♡ Längd: 61 cm (+ 3 cm) 
♡ Huvudmått: 38,9 cm (+ 1,1 cm) 
(Ökningen är på nästan 3 veckor)

Han har saktat ner lite i viktuppgången men längden fortsätter med 1 cm i snitt för varje vecka som går. Han har växt en dm sen han föddes! Galet! 

Nu passar nästan 62. Han kan ha 56 än, men vi blandar med 62. :-) 

Han log och pratade på skötbordet när vi pysslade med honom hos sköterskan. Och åt på sina händer. Sötnos! 

Jag fick efter mätning och vägning svara på dessa frågorna och sen hade jag lite frågor. Jag vill ju träffa mammorna! Mammagruppen som BVC sätter ihop. Fick veta att den gruppen jag ska gå med börjar först 18 augusti. Segt! Men det är så när man får barn så nära sommaren. Hon tyckte jag skulle gå till öppna förskolan. Så det får jag väl göra. Hade faktiskt tänkt ta mig dit. 

Nästa BVC besök så ska Lowe få sina 3 månaders sprutor! Ursch! Mest orolig över att han ska få feber av vaccinet! Men det ska nog gå bra. Vi ska även lägga till hepatit B, som vi får betala för. Men vi kommer resa endel med Lowe så det är lika bra att han får det också. De blandar ju i det i samma spruta. 

Inga kommentarer: