torsdag 1 maj 2014

Valborg /1 maj!

Hej!

1 maj idag och det är valborgsmässodagen. Och 1 maj betyder röd dag så Fredrik har varit ledig.

Igår va det ju Genesisfest som jag lovat Fredrik att han kunde gå på innan Lowe kom. Så vi grillade lite mat när han kom hem sen stack han på festen.


 Jag och Lowe skulle ha en myskväll. Men Lowe sov ända till 19.00 Kommer bli en tuff natt tänkte jag. Men det blev det inte. Jag gav Lowe mat och ren blöja. Sen gungade jag honom i min famn tills han ögon gick igen. La över honom i hans säng vid 20.30 och tänkte att han skulle sova där. Men icke! Så jag satt brevid hans säng och gungade sängen i en timme. Stoppade in nappen varje gång den flög ut. Men han ville inte somna. Han låg bara och stirrade ut i mörkret. Men han verkade inte ha några som helst problem med att ligga där. Så jag lämnade honom och gick och plockade med mitt. Han gnydde när nappen åkte ut så jag va bara och stoppade in den när den åkt ut. Vid 22 ville jag lägga mig själv. Han låg fortfarande och filosoferade i mörkret. Tänkte det va lika bra att ge honom mat innan vi somnar. Så jag tog med honom till min säng och ammade. Då somnade han och jag kunde lyfta över honom. Där sov han till 01. Dags för käk igen. Då fick han ligga kvar hos mig. Fredrik skulle ändå sova på soffan. (Han festade ju.) Vid 03.30 kom Fredrik hem. Då kände jag att jag ville sova med Fredrik så jag gjorde ett försök med att flytta Lowe. Det sket sig och han vaknade. Så han fick äta lite mer sen somnade vi i min säng och Fredrik på soffan. ;-) Lowe började gny vid 06 som han typ alltid gör. Han är inte vaken när han gör det för jag får ingen respons alls när jag försöker ge honom mat. Han tystnade i alla fall vid 6.30 och sov lugnt. Jag vaknade vid 8.30 och gjorde mig frukost på balkongen. Fredrik gjorde mig sällskap. 



09.15 valde minstingen i familjen att vakna! Pigg och glad! 

Idag har vi varit till Eriksberg. Svärmor kom hit så åkte vi bort till Sannegårdshamnen och käkade. Vi tänkte ta en promenad med barnvagnen men det blåste så jäkla kallt, så vi åkte hem igen. Hem och mysa i soffan. Svärmor stannade till 19. Sen har vi fortsatt mysa i soffan. Gjorde ett nattningsförsök med Lowe vid 20, gungade honom i famnen. Och la ner honom i hans säng. Han sov i 10 minuter. Så han fick åka ner i selen en stund. Där hände en stor olycka! Haha! så han fick ny pyjamas och sen somnade han om tryggt och skönt i Fredriks famn. ❤️ 


Magen bubblade väldigt på honom när jag nattade honom. Så de e klart man inte kan sova då. Jag lyfte över honom till hans säng så nu har han legat där och sovit i en timma. Hoppas han kör några timmar till. 

I morgon är Fredrik ledig med oss! Klämmdag! Så vi får se vad vi ska sysselsätta oss med. Nu ska jag lägga mig och sova. Klockan är inte mycket, men vaknar man tidigt så får man lägga sig tidigt! Jag har insett att sömn är väldigt viktigt nu. Viktigare än någonsin. Fylla på tålamodet även om vi har fått en väldigt snäll bebis. 

Inga kommentarer: