fredag 2 maj 2014

Ledig fredag!

Hej! 

Lowe lyckades sova hela natten! Ända fram till 05.30! Jag klev upp och gav honom nappen och vaggade sängen lite. Han sov en timma till. Sen fick han ny blöja och mat i vår säng och sov 2 1/2 timma tätt intill mig! Wiie! Duktig kille! 

Idag har vi spenderat dagen på Frölunda torg. Shoppat! Jag köpte ny bikini och sport-bh på change. 



Lowe fick sommarkläder från Newbie. Och Fredrik nöjde sig med en fika. ;-) 


Latte på laktosfri mjölk och en lchf-chokladboll! Adams café på Frölunda torg har nämligen lchf-fika! Idag hade de dock inget framme så jag fick fråga. Men visst hade de! Tummen upp! 


Lowe sov genom hela fikat. Också tummen upp! 

När vi tröttnat på torget så åkte vi till Slottskogen. Tänkte promenera och käka lite. Men då tröttnade Lowe på att ligga i vagnen så han åkte upp i selen och där somnade han. Så vi åkte hem. 


Typ 5 sekunder innan han somnade. 

Härlig dag avslutar vi nu med kvällsmys i soffan. Men först ska vi (läs: jag) natta lillen. Än har det inte funkat att natta honom innan typ 22 och då somnar han med oss. Jag tänkte man kunde ha lite egentid i kväll. Så nu försöker jag mig på detta igen. Jag SKA lyckas någongång! Lowe är kanske envis, men hans mamma är strået vassare. ;-) 

1 kommentar:

Ellenore sa...

Åh Förstår dig med de där med nattningen. 2 nätter nu har vi lyckats natta Lily innan vi ska lägga oss så det är skönt när man lyckas :) Håller nu tummarna för att det ska gå lika bra ikväll :) Vad fin Lowe är. :)

Kram
Ellenore