torsdag 29 maj 2014

Kristi himmelfärdsdag

Hej! 

Idag är det en röd dag och det betyder att Fredrik har varit ledig! Vi började dagen vid 07.30. Mys mys mys! Älskar att börja dagen med mys i sängen med glad bebis! Sen gick vi upp och åt frukost  och fixade oss. För idag skulle vi besöka gymmet alla 3 tillsammans! Det gick finfint idag med! Lowe sov i vagnen under hela passet! Jag körde övre rygg/axlar och lite biceps. Jag tar det väldigt lugnt. Ja eller försöker ta det lugnt i alla fall. Man vill ju köra på, men man vill ju kunna ta sig ur sängen dagen efter också. ;-) När vi kört oss trötta så gick vi hem. Käkade lite, duschade, matade Lowe och sen va det dags för mig att lämna grabbarna förförsta gången ensamma en längre tid än 30 min! Jag hade tid för klippning/slingning i stan. Så skönt att få håret fixat, men så pirrigt att lämna Lowe så länge. Men det va dags nu. Jobbigt att stänga dörren men så fort den va stängd så kände jag en lättnad. Jag ska faktiskt göra något själv. Lite egentid! 3 timmar tog besöket. Jag köpte med jordgubbar och åkte hem. Lowe hade somnat i Fredriks famn. 


Han sov så fridfullt. Men nu är det gjort! Nu vet jag att det går bra att hitta på något själv i några timmar. Fredrik och Lowe hade varit till affären och köpt kött. Så vi grillade och käkade middag. Sen fick jag lite ångest över att sitta inne i det fina vädret så vi tog med barn, barnvagn och hund och tog en timmas promenad. Jättehärligt ute! När vi va hemma så kikade vi in hos oliver och Ilda en stund. :-) 

I kväll har jag lekt med Lowe i hans babygym! Igår vände han sig 3 gånger från mage till rygg! Och ikväll lyckades jag få lite på film! :-) 10 veckor och 5 dagar! Duktig kille! 

Nej nu är det dags att sova. Natti natti! 

Inga kommentarer: