tisdag 13 maj 2014

Status vecka 3.


Nu har det gått 3 veckor med lchf. Denna vecka blev det fusk hela helgen. Godis fredag och tårta och kakor på söndag. Haha! Så vikten står still kan jag meddela. Men det va inte det som va viktigast förra veckan, utan det va att öka mjölken. Och det har jag gjort! Jag har fått gått upp och pumpat på natten för att tuttarna är påväg att sprängas! Haha! I alla fall det bröstet han inte åt ifrån senast. 150 ml av ett bröst. Skrämmande. Nu verkar det ha stabiliserat sig, för jag behlver inte pumpa något i natt. 

Träning har det inte blivit så mycket av. Skitväder, så vi har gått ut och promenerar när vädret tillåtit. Men! Jag har köpt gymkort! Groupon hade ett erbjudande som jag inte kunde låta bli att hoppa på! Guld+ 12 mån för 2495 kr! Halva priset! Så jag ska hämta ut det på torsdag. Det som är bra med Nordic Wellness är att du får träna med barn och barnvagn innan klockan 14 på deras kids club gym! Vilket mina 2 närmsta är. Barnpassningen får han inte vara på förrän han är 1 1/2 år. Det är lite segt. Sats tar tex barn från 6 veckor. Kan visserligen tycka att det är lite för tidigt istället. 



Kosten den här veckan, har gått bra hittills. Har ätit pizzaomelett till frukost. Har gjort dem kvällen innan så det är bara att slänga in i micron på morgonen och strö över lite rucola på! 


2 ägg som botten med pizzakrydda på. Sen har jag champinjoner, skinka el bacon och tomat på. Sen lite riven ost över. Och avslutar med rucola! 

Jag har även gjort en köttfärssås idag, som jag bara kan värma på. Till den steker jag strimlad vitkål i smör. Mums! 

Jag fortsätter såhär nu med kosten och kör igång med träningen! 

Inga kommentarer: