lördag 10 maj 2014

Open Air Daylight 2014.

Hej!

Här sitter jag ensam igen. Börjar bli lite segt att han är borta på helgdagar. Han är på fest. Men han är med och arrangerar den. Dessutom ska han spela i kväll någongång. 

Vi va ju dit en sväng förut. Jag och Lowe. Det gick bra. På med hörselskydd innan vi gick upp. Han somnade direkt i vagnen efter att ha panikgråtit i bilen när jag va inne och handlade. (Fredrik va i bilen såklart.) Vi va kvar i 2 timmar och Lowe fortsatte sova ända tills han skulle över i babyskyddet igen. ;-) 


I kväll har jag och Lowe och Texas tagit en promenad. Sen en sväng förbi Hemköp och köpte lite gott för kvällen. 


Sitter och kollar på esc. Inge vidare! En kvinna med skägg?! Eller va det en kille med klänning? Freakshow! Gosa bebis samtidigt! 


Försöker nu få Lowis att somna i babysittern så jag gungar den med foten nu. När han blir övertrött så går det inte alls att få honom somna i famnen. Inte ens amning hjälper. Han bli arg för minsta lilla och vevar med armarna och sparkar i benen. Det blir en kamp. Så nu har jag stoppat ner honom i babysittern, pluggat in nappen och bäddat in honom i filten. Gung gung. :-) Jag själv blir sömning av att gunga honom. Sövande ju! 

I morgon är det barnkalas som gäller. Vi har dessutom städdag och så ska vi handla inför veckan. Vi får se hur pigg Fredrik är på de 2 sistnämnda. Han är nykter. Men förmodligen väldigt trött i morgon. ;-) 

Nu ska jag fortsätta gunga här. Hej hej!  

Inga kommentarer: