söndag 25 maj 2014

Min första morsdag.

Idag va det dags att göra premiär. Dags att lägga till yttligare en dag i kalendern att bli firad på, morsdag. Min allra första morsdag. Känns lite märkligt att bli firad på den dagen man själv, fram tills idag firar sin egna mamma. Så nu ska även jag bli firad i fortsättningen. 

Dagen började vid 07.20 när Lowe bestämde sig för att vi skulle vakna. Massa gos i sängen tills klockan blev 8. Jag önskade mig nybakat bröd och apelsinjuice till frukost, så Fredrik gick och handlade det. Vi mös vidare i soffan medans vi väntade på frukosten. 


Han kom inte bara hem med bröd och juice, utan han hade också köpt med mina favoritblommor efter att jag påmint honom lite diskret vilka blommor som är mina favoriter, ;-) 


 Luktar ljuvligt i hela lägenheten nu! 


Gofrukost! 

Efter att vi ätit så myste Fredrik och Lowe i soffan medans jag gjorde mig i ordning och tog ut Texas på morgonpromenad. När vi va klara så åkte vi till torget för att jag skulle få en present. Herrn hade inte hunnit att köpa någon så jag fick välja. Jag visste vad jag ville ha direkt, en berlock till mitt pandoraarmband! Tyvärr så hade de det inte inne så jag får köpa det i stan istället. Vi köpte sen med tårta och åkte hem till svärmor och fikade! 


Grattis till mig och alla andra grymma mammor! 


Mums! 

Vi åkte hemåt vid 15.30. Magarna kurrade så Fredrik grillade lite kött. 


Jag är galen i halloumi! Mmm!! 

I kväll har vi slappat. Lowe sov i 40 minuter under kvällen. Då somnade jag också, på Fredrik. Vaknade klarvaken efter 20 min slängde på mig träningskläder och skulle ut på en promenad. Passa på när Lowe sov. Men precis när jag tog i dörren så vaknade han! Så det blev ingen långpromenad, utan bara en runda med hunden. Sen stoppade jag ner Lowe i selen och gick med Fredrik till Hemköp och köpte frozen yoghurt, skickade tillbaka 2 paket och pantade flaskor. (Vi skänker alltid våra pantpengar. Gör ni också det?) vi slängde på en film här, och glasen jag köpte står i frysen än. Blev hungrig och käkade lite mat istället. 

Nu ska jag sova. Lowe ligger intill mig nu och sover. Så jag ska först flytta över honom. Så skönt att kunna breda ut sig! 


Världens sötaste lilla kille! Jag är så jäkla glad och stolt över att få vara din mamma! Detär morsdag varje dag för mig när jag får vara med dig. Mamma älskar dig min skatt. ❤️

Update: 

Presenten! 



Inga kommentarer: