torsdag 8 maj 2014

Hörselskydd och cykellås till barnvagnen.

Hej! 

Igår hade vi en riktig mysdag jag och lillen. Ja jag fick lite gjort också som att tvättat 3 maskiner med tvätt och bäddat rent i sängen. :-) Lowe har tagit korta powernaps medans jag fixat lite. Men varit vaken mest. En nöjd vaken bebis. Eftersom det regnat så kom vi inte ut på någon barnvagnspromenad igår heller. 

När Fredrik kom hem så drog vi till bäckebol. Vi köpte mer barngalgar vitmålade i trä till Lowes garderob och hörselskydd till honom. Jag blev tipsad om att det är bra för honom att ha på gymmet för metall mot metall kan göra ganska ont i öronen. 


Vi var även inne på xxl och köpte lås till barnvagnen.  Helt sjukt att man skall behöva låsa fast den! Men för att slippa oroa sig så är det väl bäst så. När vi kom hem så rensade jag. Bland Lowes kläder. Massa som han växt ur och så fyllde jag på med 62. Han kan inte riktigt ha 62 än förutom någon enstaka body som är lite stor, men snart är dagen här och då är det bra att ha de framme så det inte blir bortglömt. Byxorna i 62 lär dock dröja. De är superstora än. 

Mina 2 nerstressande dagar med mer mat och vätska + amningste, mer ammande och pumpande har gett resultat! Nu har jag nog mer mjölk än innan! Va just uppe och pumpade ur 2 sprängfyllda "matföråd"'och fyllde upp en 150 ml påse lätt som en plätt! Kunde säkert ha fyllt en påse till, men jag va rädd att Lowe skulle vakna och vilja ha mat så jag "sparade" resten. Nu gör de inte ont längre i alla fall. Skönt att allt är tillbaka som det ska. Amningste:t fortsätter jag att dricka. Det ska tydligen hjälpa mot magknip på bebisar också. Han har lite om han ammas på natten. Skulle tro att det är för minifomdropparna fuskas med på natten. Så nu ska han få dem även på natten. 

Idag vid 10.30 ska vi till BVC. Dags för vägning och mätning igen. Vi har gissat vikt även denna gången Fredrik och jag. Förra gången vann Fredrik. Jag hade gissat på alldeles förlite! Men jag vill väl inte att han ska växa för fort, vill ha kvar min lilla plutt ju! Samtidigt är det så roligt att se honomutvecklas.

Nu ska jag försöka somna om. Natti! 

Inga kommentarer: