tisdag 6 maj 2014

Status vecka 2.

Hej! 

Nu har det gått 2 veckor med liberal lchf. Det går väldigt bra att köra det när man har bebis. Man äter det man kommer åt och kokta ägg i kylen är perfekt! Äta lite ost eller så har jag matlådor redo att slänga i mig. I helgen gjorde jag kyckling i ädelostsås, rosépepparbiffar med sås och ajvarkyckling. Så nu finns det mat att äta! Jag har fryst in det i 2 portionslådor så jag har lunch och middag redo. 

Hur har det gått under veckan? 

Jag hade hoppats på att komma under 60 idag men vågen visade precis 60,0 kg. Så -1,1 kg sen förra tisdagen. Nu har jag bara 2 kg till utgångsvikten innan graviditeten. Jag hade på mig ett par jeans i helgen som jag hade innan graviditeten och jag fick igen mina favoritjeans, dock lite taijta. Så favoritjeansen får vänta lite till. ;-) 

Och träningen? 

Det är promenader som gäller än. Fick veta förra veckan att man får ha med barn och barnvagn till gymmet om man tränar innan 14! Grymt ju! Så nu ska vi nog börja träna lillen och jag! 

MEN!

Min mjölk har minskat. Vad kan det bero på? Många faktorer, Lowe äter inte på natten längre, jag stressar och jag äter mindre? Kan det bero på att jag går ner i vikt? Känns konstig för jag äter mycket kaloririkt. Så nu ska jag sluta stressa. Ta hjälp av Fredrik helt enkelt. Det är därför jag gjort matlådor nu så jag slipper stå med maten under dagarna när jag är själv. Så sluta stressa, äta regelbundet och dricka mer vatten. Jag har även kokat amningste som jag nu dricker några koppar om dagen. 4 koppar i går och idag har jag kokat och fyllt en termos så jag har idag. 1 liter. Jag äter även havregrynsgröt till frukost nu för att det ska tydligen hjälpa mjölken. (Inte direkt lchf) Jag pumpar efter varje amning och jag va uppe i natt och pumpade 2 gånger för att Lowe inte ville ha mat under natten. Får nog göra så de nätterna han hellre vill sova utan att käka. Vikten känns väldigt oviktigt när mjölken börjar minska. Så nu skiter jag egentligen om jag inte går ner på ett tag. Jag måste fokusera på mjölken och Lowe. Men jag kommer ändå uppdatera hur det ligger till varje tisdag. Träning och om vad som sker med kroppen. Jag känner mig väldigt svag just nu så jag vill verkligen köra igång med styrketräningen. Jag har fått hem mitt måttband nu så jag ska även mäta mig idag. 

Inga kommentarer: