lördag 24 november 2012

Årets slappaste dag!

Hej Hej!

Vilken kväll igår!

Började gårdagen med ett litet personalmöte. Sen tog jag en sväng på stan. Hem, powernapade med pojkvännen och sen fixade vi oss. Han skulle inte spela förrän 03.30. Men vi skulle hjälpa till att fixa lite innan festen. Så vi va på rio rio vid 21. Jag va ju nykter så det va lite kämpigt att hålla ut ända fram till 6. Men jag gjorde de! Jordnötter i baren räddade mej från att svälta ihjäl! :P
Vi va hemma vid 06.30. Käkade mat och sen va vi så uppe i varv så vi la oss och kollade på tv. (tröttheten hade gått över till pigghet.) Men vid 07.17 kollade jag på klockan en sista gång. Så då måste vi ha deckat. Vaknade 11 och kände mej redo för dagen. Haha! Men jag somnade om och vaknade samtidigt som F vid 15.00!! Så vi har fått våran sömn iaf. :)

Jag har plockat lite här hemma och mest tagit de lugnt. Vi har kollat på film och så. Men nu är jag ensam. F har en spelning i kväll igen. Jag satt i valet och kvalet och funderade på att hänga med. Men jag hoppade över. Jag pallar lixom inte 2 kvällar (nätter/tidiga mornar) nykter. Jag vänder om dygnet. Och F va själv trött. Han tog bilen till spelningen så han skulle inte dricka något. Så nu myser jag med Texas. Sitter med min dator i knät och håller på att konvertera film och så har jag snott F´s minneskort som är fylld med musik. Har lagt in musiken i iTunes och in på min iPod! Nu ska jag sluta ha mobilen med mej till gymmet. En lista progressive och en lista Trance snodde jag av honom. Jag ska göra en lista hardstyle oxå. Men den musiken får jag fixa själv då han inte lyssnar på den genren.

I morgon ska jag in till stan. Köpte ett par jeans i går som jag ångrade att jag köpte. De e lite stora i midjan och de lär töja sej lite till. Och då kommer jag aldrig använda dem. Så de e lika bra att lämna tillbaka dem. Får shoppa i stockholm med mami. Jag behöver nya jeans.

Träningen har inte blivit av i helgen heller. Jag orkade fan inte i går. Det blir kaos i mitt huvud när det blir för mycket att göra. Jag blir skittrött och vill bara krypa ihop och sova. Så jag e väl inte återställd än.

Nu jobbar jag måndag och tisdag nästa vecka, sen på onsdag får jag fan köra igång igen. Man får inte bli för slapp! :P

Nej nu ska jag fortsätta med filmerna här. Sen ska jag leta hardstylemusik!

Ha en skön lördag! Puss å Kram på er!



Inga kommentarer: