söndag 11 november 2012

Sunday, bloody sunday..

Hej hej!

Jag sitter ÄNTLIGEN på bussen hemåt! Jobbat 60 timmar denna vecka, plus att jag sovit där 3 nätter ala 18 timmar. Så 78 timmar at work. Puuh! Så skönt att det e över! Hade så mycket övertids denna månad så jag fick ge bort lite arbetspass. Ändå ligger jag på övertid. Nästa vecka jobbar jag bara 22 timmar. Veckan efter 30 timmar. Så skönt!

Sitter och lyssnar igenom lite ny musik. Från min inbox på spotify. Har några flitiga vänner som skickar örongodis till mej! Man tackar! :-)

En extra tanke till min Pappa idag! Som jag inte har den bästa kontakten med. Lite trist, men jag tror det är jag som håller mej på avstånd för att inte bli besviken igen.. Det kanske e dax att släppa det gamla och gå vidare. Men det verkar vara omöjligt för mej. Ähh nu orkar jag inte fundera över det längre. Då somnar jag inte sen! Så sudda ut!

Jag e nu ledig i 2 dagar som jag alltid är efter att jag jobbat helg. I morgon ska jag sola och in till stan med Frankie och Nellie! Jag måste hitta en Pirataoutfit! F's nästa spelning har temat pirat! Så jag vill ju såklart gå all in och köra pirat med hatt/klänning/pistol och hela paketet! ;-) Sen ska jag träna! Först styrka, sen har jag bokat in mej på ett pass spinning! (Whyy?? Haha!) nu ska fettet rinna av mej! 2 månader kvar till Thailand!

Åhh hem till min säng nu! Bussbyte! Hej så länge! :-*


Inga kommentarer: