torsdag 15 november 2012

Uppdaterad App!

Blogger-appen e uppdaterad! Inte en dag för sent kan jag ju meddela! Nu verkar man kunna blogga bilder! Dessutom kan man blogga med liggande skärm på iPaden! De har jag väntat på! Grymt! Nu hoppas jag den funkar oxå! Nu väntar jag bara på att instagram ska bli anpassat för iPaden! De e ju helt sjukt att det inte redan e gjort!

Jag åkte hem i går. Jag orkar inte sova på jobbet för det blir så länge på jobbet och det känns som om jag jobbar 39 timmar. Istället för 2 st 15 timmars. Glömde plånboken på jobbet och där i ligger mitt busskort, så nu fick man köra på smsbiljett både hem igår och tillbaka idag. Kostade alltså mej 44 kr för att sova 6 timmar hemma! Haha! De va det värt! Jag fick ju kramas med pojkvännen lite innan vi somnade! :-)

I moorgon kör helgen igång för mej. Blir en lugn fredagkväll. Hade velat dra till rio rio (hardstylefest) men eftersom jag ska ut på lördag så får fredagen bli en myskväll. Tänkte göra minipizzor! :-D (ja, lchf..) jag ska träna innan oxå. Ben ock axlar har jag kvar på schemat för denna vecka. Har bokat upp mej på challenge på lördag! Få se om man pallar dit! Jobbigt pass! Men det e ju de träning ska va! ;-)

Ha en skön torsdag! Puss å kram!

Ps. Hittade en sjukt snygg lampa på groupon idag! Vill ha!!
.


Inga kommentarer: