onsdag 7 november 2012

På bussen hem..

Hej hej!

Ja har inte bloggat! Aj då. Jag har tröttnat! Finns inte mycket att skriva om här, eller som jag vill skriva om heller. Jag funderar på om jag ska lägga ner? Men samtidigt gör jag de här för min skulle egentligen. Jag vill kunna gå tillbaka och läsa när jag blir gammal.

Va har hänt de här 2 dagarna som varit då? Jo jag har jobbat. Och där händer det ju en del, men inget jag kan blogga om. Jo jag kan blogga om att i går när jag slutat så tog jag och Texas en promenad innan vi gick tillbaka till jobbet och la oss i sängen och kollade på 3 avsnitt av the big Bang theory säsong 3! Sen slocknade vi som utblåsta ljus. I samma säng. Texas får inte sova i min säng, men igår orkade jag inte putta ner honom. Då får jag hålla på med det hela natten. Han kommer inte upp när han e för trött så då står han och krafsar på sängkanten tills jag vaknar och lyfter upp honom. Men jag lyfter inte längre utan säger gå och lägg dej i korgen. Men så tar det en halvtimma så står han där och krafsar igen. Haha! Mattes säng e den bästa! Varmt och skönt!

Jo jag beställde en samsung s3 till F idag! Han e ju Applehatare. Jag ha försökt fått över honom till iPhone, men det är omöjligt! Så idag gav jag upp och beställde en ny mobil åt honom. Groupon hade värsta braiga erbjudandet! ;-) så nu ska han väl vara nöjd! (Han betalde den själv, så generös e jag inte! Speciellt nu när jag sparar varenda öre till Thailand! Där ska de slösas en massa!)

Ja nu e jag ledig i 2 dagar. Ska bli skönt! Träna och hänga med vänner/pojkvännen står på agendan! Och en planera-thailandskväll som inte blev av förra helgen ska genomföras på fredag! Vi måste få lite struktur på resandet, även om vi inte ska boka boende under de 3 första veckorna som vi kommer vara där, förrän vi e på plats.

Jo jag ska hämta ut böcker oxå! Har beställt 2 böcker till min systerdotter och Katrin'S nya lchfbok! Nu ska de bakas lchflussekatter till lucia! Och jag har ringt systemet idag! Beställning av lite varor! :-) lowcarb ölen ska testas! Återkommer om betyg på den! Jag gillar inte ens öl, men jag gillade inte kaffe för 6 månader sen heller. Och nu dricker jag en kopp om dagen! Och gillar det.

Bussbyte! Hörs i morgon om jag har nått att blogga om! Puss å kram!
.

Inga kommentarer: