lördag 10 november 2012

Dax att jobba helg.

God morgon!

Lördag och jag ska jobba 30 timmar helg. Det ger ett extra tillskott i kassan! Det e sista helgen för i år som jag gör. Skulle ha jobbat helg i december oxå, men där har jag tagit semester. Näst sista helgpasset innan Thailand dessutom! (Jippi! De börjar närma sej!) på tal om Thailand. Vi satt och kollade lite igår på hur vi ska lägga upp resan. Så nu vet vi på ett ungefär hur den kommer att se ut. Jag gjorde thaimat igår oxå! Kyckling i jordnötsås och fried (blomkåls) rice!

Annars hann jag oxå med PW med Lillen på morgonen. (Nya rutiner: vaknar 7.45, sätter på en kopp kaffe, tar med kaffet till sängen och sätter på tvn. Ligger där och myser med Texas en timma. Sen promenad med Texas. Längd på promenaden bestämmer vädret, men det börjar bli 3 km. Lagom runda på en halvtimma om man går i hans takt. När vi e hemma igen så kör jag Abs-appen, gör sen frukost och sätter mej och äter den till tvprogrammet efter 10. Sen gör jag mej i ordning. ;-) eftersom jag tränar med pojkvännen nu så behöver jag inte stressa till gymmet på förmiddagen. Igår va jag hos Frankie (Jenny) och Nellie från 12-16. Vi tog oss en promenad genom olskroken och upp till redbergsplatsen. Hon skulle sola så jag satt med Nellie och sjöng barnsånger under tiden. :-) Vi gick lite i affärer och kollade oxå. Vid 16 tog jag bussen till sportlife backaplan. Lite variation förnöjer! Mötte upp F där och vi körde triceps tillsammans. Sen körde jag axlar oxå. Känns idag vill jag lova, och antagligen ännu värre i morgon. Herregud va stort gymmet bli på backaplan! De har fått en våning till nu och renoverar andra våningen. Alltså e det 3 våningsgym! Kommer nog bli att vi kör där lite oftare. Sportlife hos mej (stig center) e en fis i rymden jämfört med backaplan.

Efter gymmet drog vi förbi systemet. Jag hade beställt 5 solsidan öl (lowcarböl som innehåller 0,76 g kolhydrater per 100 g, en vanlig öl innehåller de dubbla.) De hade kommit, men eftersom jag inte hade fått nått sms att de kommit så hade de inte plockat rätt på dem och de stod fortfarande på lastpallar. Men de letade rätt på dem! Ja de smakade, öl.. Haha jag gillar ju inte öl! Jag frågade F vad man kunde blanda öl med, han skrattade bara åt mej. :-D Han gillade dem. Dock e de lite dyra. 17.90 kr för en 33:a.

Jeje! Nu e jag framme! Ha en skön helg!

Söta Nellie! :)



Inga kommentarer: