söndag 4 november 2012

Gokväll!

Hej hej!

Nu ligger jag i sängen bredvid min snarkande pojkvän!

Vi har haft fullt upp idag! Efter gymmet (sprang 3 km och 30 min körde mage.) drog jag hem och fixade lite. Hängde upp hatthyllan och spikade upp kabelspik och fick bort min internetkabel från golvet! Sen va det dax att slänga sej i duschen och göra sej i ordning. Kalas för F's kusin. Där bjöds det på smörgåstårta! Som jag så duktigt petade bort brödet i! Men sen gick det utför! Kakorna kom fram! Och sen tårta! Jag petade bort sockerkakan i tårtan oxå. ;-) men småkakorna slank ner! Mmm! Fan va gott de e ändå! Jag stoppade i mej 6 st carbblocker innan. Så nu bubblar magen rejält! :-P

När kalaset va slut så drog vi hem till svärmor. Kollade på gamla filmer på F när han va liten! Haha! Sötnos! Och sen kollade vi solsidan innan vi drog hem. Vi fick med oss en tv till sovrummet oxå! Fan va härligt! Så den har vi slängt upp nu. Mysigt ju! Jag som varit så anti tv i sovrummet! De här ska nog gå bra! Hehe!

I morgon e jag ledig! Så jag har massa på agendan innan jag e redo att jobba 2 dagar igen! Så de e bäst att blunda och sova nu.

Hörs i morgon! Puss å Kram!
.

Inga kommentarer: