torsdag 1 november 2012

Torsdag 1e November - 2012.

November e här! Idag fyller min kusin Sanna 26 år! Hon tog sitt pick och pack och flyttade till England för ett år sen! Så hon blir väl antagligen firad av sin engelska pojkvän! ;-) Saknar henne! Får nog åka och hälsa på henne till våren. En shoppingtrip till London!

Igår fick jag och Erika till ett jävla bra benpass! Idag känns det i rumpan kan jag lova! När vi kört klart ben/rumpa så ställde jag mej på crosstrainern i 20 minuter. Jag ska avsluta varje pass med 20 min cross eller 30 minuters löpning. Lika bra att trötta ut sej ordentligt när man ändå e där! :-P

När jag va klar på gymmet tog jag bussen hem igen. F hade precis kommit hem oxå. Jag körde igång med att måla hatthyllan och soffbordet. Tvättade kläder och lagade massa mat. Vi va och handlade en sväng och sen satte vi oss trött i soffan och kollade på nybyggarna. Kvällspromenad med Texas och sen i säng. F va ju så skön i går. Vi va nere och plockade med tvätten. Jag hade bett honom slänga in en del av tvätten i torktumlaren gången innan vi va nere. Så nu fick han som uppdrag att ta ut tvätten igen. De gjorde han. Tryckte ner den i samma tvättpåse med kläderna som hängt i torkrummet. När vi kommer upp igen och jag ska plocka in kläderna så e halva högen genomvått! Då har F aldrig startat torktumlaren och sen när han plockat ut tvätten har han bara tryckt ner den i påsen utan en tanke på att tvätten va blöt. Haha snacka om att ha tankarna åt ett annat håll! Så han fick snällt gå ner med den och köra igång torktumlaren! Sötnos!

Jag och Texas sitter på bussen. Påväg till veckans sista jobbpass. (-22) trötta! Jag ställde klockan på 05.30 för jag tänkte måla hatthyllan och soffbordet igen, innan jag drog iväg. Men jag okade inte upp. Klev upp vid 6 och hade egentligen tid att rolla allt en snabbis. Men jag vet va kladdig jag blir när jag målar. Så jag får göra det i kväll istället. Så e bordet torkat och klart i morgon. Hatthyllan ska målas 2 gånger på andra sidan oxå. Undra vad jag ska ta med an när jag e klar med de här? :-)

Ha en skön torsdag! Jag hoppas dagen går undan så jag kan ta helg sen!

Ciao!
.

Inga kommentarer: