onsdag 21 november 2012

Mysigaste morgonen!

Vaknade vid 9! Utvilad! Pyttelite huvudvärk! Så det e på rätt väg!

Jag har myst i sängen i 2 timmar. Hämtade frukost och bäddade ner mej igen. Kollat på efter 10. Och vips så va klockan 11! Tvätt tid. Så jag har nu slängt in tvätten och varit ute med Texas. Vi ligger i sängen igen och kollar på tv. Ta det lugnt idag. Ska försöka ta mej till solariet och bättra på färgen. Och borde gå förbi bibblan och skriva ut lite papper. Men det tar jag lite senare idag. Träningen e avbokad idag oxå! Ångesten e total! Men jag får hoppa på träningen nästa vecka igen. Hjärnan e lite viktigare än stora muskler.

Fick en överraskning idag! Ett mail kom in och där i stod det att min lönerapport kommit till min internetsida. Jag loggar in på swedbank och upptäcker att jag får några tusen till i lön än vad jag räknat med! (Bara de kan man va glad över) och sen såg jag att lönen kommer in på fredag redan? (Jag har utbetalning den 27:de varje månad och det e ju på tisdag nästa vecka.) så jag mailade min chef och kollade om våran löneutbetalningar kommer att vara den 25:e nu? Och YES! Så va det! Kanske ingen big deal med 2 dagar tidigare lön. Men jag tycker det e så skönt om jag får lön samma dag som F! När man ska hitta på saker och så! Dessutom så anpassar sej de flesta efter att alla får lön den 25:e. Som festen på e på fredag tex. Lönehelg! Men för mej skulle det inte varit lönehelg om inte företaget jag jobbar för, ändrat datumen så jag e glad! Dock ska de mesta av lönen sparas till Thailand. Och så har jag ju en weekend i Sthlm med mami i början sv. December! Önskar att jag kunde shoppa som en galning där! Men jag får hålla i slantarna!

Föresten! Jag har nu använt xlash i 4 veckor! Tänkte ta bild sen för att jämför med den bilden jag tog dagen 1! Och sen ta en bild igen om 4 veckor, dvs efter att jag använt det i 8 veckor. Ska färga dem idag oxå då innan jag tar bild. Då de va nyfärjade på förra bilden!

Får nog bli en helrenovering idag! ;-)

Ha en skön onsdag! De ska vi ha! Jag och Texas the dog! <3
.

Inga kommentarer: