måndag 9 juni 2014

19.45.

Go kväll'

Ligger i sängen och magen kurrar. Att jag nästan alltid ska lyckas lägga mig hungrig! 

Idag vaknade vi 8.30. Upp och hoppa och tvätta lite. Tog sen min 4 km:are med vagnen och hund. Väl hemma så gled jag i min bikini och satte Lowe i babysittern. Gungade den och gullade med halva kroppen på insidan och halva kroppen ute på balkongen. Så lite färg fick jag idag. Överkroppen solas ju när jag promenerar. Efter det så hörde Evelina av sig. Hon ville ses, så jag drog till backa plan, och så gick jag och mötte henne. Vi kollade på resevagnar och så lunchade vi. :-) 

I kväll har Lowe och jag badat och jag lyckades natta honom 2 timmar tidigare än vanligt. Jag har läst att man kan börja med rutiner runt 3 månaders ålder. Så nu börjar vi lite smått. Mer om det i inlägget Lowe 3 månader, som jag tänkte skriva till helgen. 

Så jag käkade lite mat, kollade lite på tv, sen tog jag en runda med Texas. Och nu ligger jag här, i sängen. 

Idag har jag anmält oss till 2 visningar! Så på söndag ska vi och kolla! Kul! Nu börjar det hända grejer! Man måste börja kolla åtminstone. 

Nej nu ska jag försöka lägga ifrån min telefonen. Måste Lowe få nya rutiner, som innebär att lägga sig 2 timmar tidigare. Så får mamman snällt också följa de reglerna! För Lowe lär väl vakna tidigare till morgonen då antar jag. ;-) 


Vårat busfrö som ler varje gång han ser mig! Det värmer mitt hjärta så!

Natti natti! ❤️

Inga kommentarer: