torsdag 19 juni 2014

Mamma och bebispicknick!

Jag hade ju ordnat en träff för mammor på Instagram. Och idag va det dags! Vid 12 mötte vi upp mammorna och deras bebisar i Slottskogen. Tror vi va 13 mammor + 13 barn! Vi satt i 3 timmar och pratade och fikade och lekte med våra barn. Lowe va nog vaken max 40 minuter! Han sov, vaknade, åt, tjötade lite och somnade sen igen. ;-) trött kille! Vid 15 tiden så började det regna så vi fick packa ihop och åka hemåt! 

Riktigt kul att få träffa alla som man följt. En tjej och jag har följt varandra sen augusti! Och vi bor inte så långt ifrån varandra. Så det va väl på tiden man sågs! Älsta barnet kom Ronja med som jag känner sen innan. Hon är 2 år, och yngst va faktiskt inte Lowe. Det va 2 som va yngre. Yngst var en liten tjej på 8 veckor! Men de flesta va mellan 5 mån - 2 mån. Hoppas tjejerna tyckte det va lika kul som jag och att de vill göra det igen! 

En utav tjejerna tog kort som hon skickat mig nu. :-) vill inte lägga upp några bilder här utan någons godkännande. Men en bild kan jag bjuda på! 


På bussen hem vaknade Lowe! 


Glad och torr kille! Jag själv fick gå i regnet! ;-) 

Tack för idag tjejer och bebisar! ❤️

1 kommentar:

Sofie och Wille sa...

Så himla mysigt! Äntligen fick vi träffas allihopa! Så kul att få se dig i verkligenehten och din fina lilla Lowe =)

Hoppas vi ses snart igen!
Kram Kram