tisdag 17 juni 2014

Ny dyna.

Idag va jag förbi babyproffsen. Jag ville köpa en dyna så Lowe sitter lite bättre i sin vagn. Vi har nämligen bytt från liggdelen till sittdelen. Han vill verkligen inte ligga ner i liggdelen när han är vaken. Så jag testade sittdelen för någon dag sen och det vart en annan bebis! Nu kan han sitta och titta på mig och "prata" med mig och skratta! 


Så glad! Men sittdelen är väl rekommenderad från 6 månader. Lowe är ju bara 3 månader så den är lite rymlig för honom. Vi har tagit huvudstödet från babyskyddet nu och har runt hans huvud. Men jag ville ha en dyna som kommit nu som har lite mer stöd. Tyvärr hade inte babyproffsen den. Men de tipsade mig om bugaboo's dyna som har kylande effekt. Kan ju bli en aningen varmt att sitta så inbäddad. Bugaboo och joolz har ju samma design typ så dynan passade jättebra när vi testade den i en joolz i butiken. Så jag slog till på en svart! :-) 




Med dyna från bugaboo och huvudstödet från babyskyddet! Perfekt! :-) 

Vill också tillägga att jag frågat på flera ställen om det skulle bara skadligt för en 3 månaders att börja med sittdelen. Men alla säger att joolz har en ergonomisk sittdel så man kan börja tidigare. Lowe är dessutom väldigt stadig och stabil. Många nämner det, så han verkar vara "tidig" med det. Så ni är medvetna om att jag hört mig för innan. Joolz sittdel har 3 lägen. Sitta/mellanläge/ligga jag kör bara mellanläget och ligga! Så han får lutning hela tiden. Ända tills han kan sitta själv. :-)

Inga kommentarer: