onsdag 4 juni 2014

God morgon onsdag!

Här sitter jag själv och har precis fått i mig min frukost. 


Jag älskar såna här "plocktallrikar", lite av varje! 

Lowe vaknade vid 4 i morse så jag fick hämta honom. Han fick mat och somnade. Vaknade vid 6.30 igen och fick mat. Han somnade om, men jag gick upp. Han sover än. ❤️ 

Nu sitter jag och försöker piggna till. Trött! Har lite svårt för att somna på kvällarna. Så jag ligger och pillar på min telefon till midnatt. Borde egentligen passa på att somna direkt när jag vet att Lowe sover. Ska bli bättre på det! Måste bli bättre på det. 

Idag ska vi iväg. Vid 11 ska vi vara vid Frölunda torg. Träffa Fia och Thilde! De har en park i närheten för barn som vi tänkte besöka om vädret tillåter. Annars får vi hitta på något annat. Fia är en tjej jag träffade på gymmet när jag va gravid. Slängde någon kommentar till henne då hon hade sitt barn med sig när hon tränade. Sen började jag följa henne på Instagram. Vi blev vänner på Facebook och så har jag varit hemma hos henne i slutet av graviditeten. Så nu ska hon få träffa Lowe utanför magen. :-) Vi har samma tänk när det gäller kost och så, (även om jag inte är alls lika duktig som hon) så det är väldigt kul! Hon ska få lära mig allt hon kan om bra mat för Lowe sen när det är dags för käk! Bara lite mer än en månad kvar tills han får börja provsmaka! Ska bli så kul! 

Nu knorrar lillen därinne i sovrummet. Så jag ska krypa intill och gosa lite! Och ge mat. Sen ska vi ut på promenad med vovven! Blir sele för Lowe för han kommer ligga i vagnen sen. Lite variation måste det vara! :-)

Inga kommentarer: