måndag 23 juni 2014

Visning.

Idag vaknade Lowe och jag utvilade vid8. Myste i sängen en stund, men sen upp och hoppa! Ut med hunden en promenad. Vid 11.30 skulle stylisten komma. Hon kom redan 11. Vi gick igenom lite saker om vad som skulle tas bort/läggas till. Men vår lägenhet var rätt bra fotoplanerad. Så lite småsaker bara.

Efter det så drog jag till backaplan och mötte Evelina på en kaffe. Köpte 2 limegröna filtar på rusta för att ha på balkongen inför foto/visning. 

Vid 16 drog jag över till stan och mötte upp Fredrik. Dags för visning! Svärmor tog Lowe undertiden vi va inne och spanade på lägenheten. Så perfekt i storleken och planeringen, för oss! Och läget! Och placeringen! Vi vill så gärna ha den! Men vi är nästan säkra på att den kommer dra iväg i pris. Mäklarn skulle ringa i morgon trodde han. Så får vi se. I kväll har vi inte gjort någon annat än att prata om denna lägenheten. Jo vi har lyssnat på Lowe oxå. Han har låtit hela dagen! Tjötat och gnällt emellanåt. Och ätit massor! Ammat med 1 timmas mellanrum typ för jag har trott han varit hungrig när han låtit så mycket. Men han har väl upptäckt att han har en röst. Så då är det väl häftigt att testa den, mest hela tiden! ;-) Nu sover han i sin säng. Matade honom i min och tänkte låta honom ligga kvar här. För att undvika att han vaknar. Men det blir så trångt och då sover jag så jäkla dåligt. Så jag flyttade över honom. Utan problem. Skönt. Så nu ska jag passa på att försöka somna. Han vaknar väl för mat om sisådär 4 timmar. 

Natti natti!

Inga kommentarer: