fredag 20 juni 2014

Midsommarafton.

Hej! 

Igår va det planerat att vi skulle åka till Dalarna. Eller planerat kanske det inte var, utan vi fick frågan i onsdags om vi ville åka med upp. Fredriks pappas tjej är därifrån och har stugor där. Vi vill så gärna! Men vi insåg att vi inte skulle vara de enda som skulle bila upp till Dalarna dagen innan midsommar. Och när det redan är 5-6 timmars bilresa utan massa trafik så kan ni tänka er hur lång tid det tar med 50% mer bilar på vägarna. Så vi skippade resan och hoppas vi bli bjudna nästa år, så man hinner planera lite innan. Då är Lowe 1 år dessutom så han kan sitta i en bättre barnstol. 

Vi åkte ut till Torslanda istället. Victor och Nanna, hennes barn och lite släkt va ute i familjens stugor. Vi grillade, åt jordgubbar och myste. Väldigt trevligt! Vid 21 tog vi bussen hem. Lowe somnade i famnen på mig invirad i en filt! ❤️ 




Lugn och skön dag med helt okej väder! 

2 kommentarer:

Johanna sa...

Hej Jenny!
Vilken mysig blogg du har! Hittade hit av en slump och fastnade då jag själv väntar litet i sommar :)

Så fin er Lowe är! Måste fråga dig- tröjan som Lowe har på bilderna med stjärnan! (Den är från Åhléns va) ? Har du hittat den i butik nu eller tidigare? Jag har sett den i affär innan men den finns inte kvar och jag vill så himla gärna ha den till min lilla!
Om du är intresserad av att sälja den när Lowe växt ur den och om den fortfarande är i fint skick är jag jätteinttesserad av att köpa den!

Med vänlig hälsning, Johanna

Jenny M. Bäcklund sa...

Hej! Sorry att jag inte svarat! Kul att du hittat hit! Hoppas du ser detta ändå! Tröjan är från Åhléns. Tröjan har han fått av sin faster så den vill vi spara! :-) men de finns att köpa på Åhléns hemsida såg jag nu! Hoppas du får tag i en! :-) kram!