onsdag 11 juni 2014

en mulen dag inomhus.

Hej!

Sitter hemma i soffan med datorn i famnen och gungar Lowe med ena foten. Han gillar verkligen bara att vara i rörelse! Sitta/ligga still går bara bra på morgonen. Men sen måste han gungas/vaggas eller bli buren. :)

Det är mulet ute så vi kör en dag hemma idag. Har bara varit iväg en sväng här på morgonen. Jag tog tag i att boka återkontroll, så idag har jag varit på den. Vi vägde mig, tog blodtryck, och kollade blodvärdet. Mitt tryck låg lågt igen. Som innan graviditeten. 90/60. Och blodvärdet va 133, så det såg finfint ut! Vi gick igenom min förlossning lite. Och sen gjorde vi en undersökning och gjorde cellprovet när jag ändå låg där. Allt såg jätte bra ut, för att inte gå in på det mer. Hehe! Och sen avslutade vi med att prata om skydd. Så nu har jag plockat ett utav de 2 preventivmedel man får använda sig av när man ammar. Så det va jag och hämtade ut sen. I morgon ska till tillbaka till vårdcentralen men då till bvc med Lowe.

Annars håller jag på att tvätta och hade tänkt plocka i ordning lite här hemma. Men än måste jag gunga babysittern! Lillen är närhetssjuk idag så jag får nog slänga ner honom i selen om jag ska få något gjort. Han har sovit i vagnen en timma så han vill väl inte sova mer nu. ;)

Jag har fått utslag i nacken! Brände mig lite i solen i förrgår när jag va ute och gick med barnvagnen. och i går va jag ute igen och promenerade en mil. Solen i ryggen! Aj aj! Nu har det röda lagt sig, men det har kommit fläckar/prickar som kliar! Så jag får nog ta och smörja in mig med någon salva.

Nej nu vill Lowe inte sitta i babysittern mer. Så jag får runda av här! :)

Inga kommentarer: