fredag 6 juni 2014

Nationaldagen.

Go kväll!

Ligger i sängen och är jätte trött. Så det kommer ett kort inlägg om dagen. 

Vi startade den vid 8.30. Frukost med finaste sällskapet idag! ❤️ 


Efter frukost så målade Fredrik klart köket medans jag underhöll Lowe och fixade lite hemma. Vid 14.30 drog vi till Frölunda torg. Fredrik hade en tandläkartid så jag skulle passa på att fika med Erika som jag inte sett sen halloween?! Galet! Visst va det ju röd dag idag. Så ingen tandläkare har ju öppet så han måste ha tagit fel på dagen. Så han kom bort och fikade med oss. Erika hade så fina blommor med sig till oss, godis till mig och nalle till Lowe! 


Så vackra pioner! 

Vid 17 hade vi middagsbjudning. Fredriks pappa och Mia (svärfars tjej), plus Fredriks farfars bror kom! Vi bjöd på grillat och jordgubbar med glass till efterrätt. Mums! Mia hade med ett stort paket till Lowe. (Kommer i ett eget inlägg.) 


Mia med Lowe! Han va jätte glad när han va med henne! "Skattade" och "busade"! Det är ovanligt att han gör det med främmande. Oftast är det bara mig han ler åt. Och Fredrik. Men Mia charmade han totalt! ❤️ 

I kväll somnade Lowe vid amning i soffan så jag bäddade ner honom i hans säng. Jag och Fredrik har kollat på film, lyssnat på åskan och regnet. Filmen hann vi inte se klart då vi båda vart trötta. Så nu ska jag lägga undan telefonen och sova. 

I morgon ska Fredrik fixa lite till i köket. Såga, så jag och Lowe får väl ta oss en sväng hemifrån. Vi ska nog till gymmet och lyfta lite vikter med. :-) Sov så gott! 


Dagens outfit kommer från Newbie/Kappahl. Byxor och tröja är i stl 62. Så lite stort än. Men luftigt och skönt när det varit så kvaft ute idag. När jag har tröjor på honom så brukar jag sätta på honom linnebody under så inte magen ska bli bar om tröjan åker upp. 

Inga kommentarer: