torsdag 12 juni 2014

BVC besök 12 veckor och 6 dagar.

Idag va det dags för sprutorna. 3 månaderssprutorna. Jag själv tycker väl inte att det är så farligt. Men jag va såklart orolig över hur Lowe skulle reagera. 

Vi började med vikt och längd: 

♡ Vikt: 6030 gr (+100 gr)
♡ Längd: 62 cm (+1 cm) 
♡ Huvudmått: 40,1 cm (+1,2 cm)
(Ökning på 16 dagar.)

Han har "bara" gått upp 100 gr och växt 1 cm på 16 dagar. Jag blev orolig direkt. Men sköterskan lugnade mig. Det är ingen fara. Han har ju lite att ta av. Han är ju ingen spinkig bebis. Men man ser att han smalnat av lite medans han växer på längden. Han är väldigt aktiv också. Han slår med armar och ben både i vaket och sovande tillstånd. ;-) 

Sen va det dags för de där sprutorna. Vi valde till hepatit B just för att vi ska resa och det lär ju inte va enda gången vi kommer resa. Hon blandade i vaccinet i ena sprutan, så vi behövde inte ta en extraspruta som tur va. Hon stack han först i högra benet. Jag ammade samtidigt. Han blev jätteledsen. Så jag fick lugna honom mellan sprutorna. Han honom nappen och snuttisen. Sen va det dags för andra sprutan. Hon satte den i vänstra benet. Lika ledsen denna gången! :-( men han lugnade sig snabbt. 

Nu ligger han och sover i vagnen. Och nu hoppas vi att vi slipper biverkningarna. Ska förbi Apoteket och köpa alvedon ifall han skulle få feber. ❤️ 


Han sprattlar så han vrider på sig och tar nu upp 50 % av vår säng. :-P 

Inga kommentarer: